Henar Hotel Furniture Co.,Ltd
 • Home>
 • Products
 • Henar Hotel Furniture Co.,Ltd

  De Zaal van de Hiltongastvrijheid de vijfsterrenfabrikant van het Meubilairchina van de Hotelslaapkamer

  De Zaal van de Hiltongastvrijheid de vijfsterrenfabrikant van het Meubilairchina van de Hotelslaapkamer

  OEM het Moderne Meubilair van het Esdoorn Houten Commerciële Hotel voor Logeerkamer

  OEM het Moderne Meubilair van het Esdoorn Houten Commerciële Hotel voor Logeerkamer
  OEM het Moderne Meubilair van Esdoorn Houten Commerciële Guestroom met Tweepersoonsbed     Bacismateriaal: 1, SGS E1 MDF RAAD. 2, Dikte 0.6mm het vernisje van de kwaliteitsaard. 3, Milieuvriendelijke lak. 4, Duitse Hafele of Chinese merkdtc hardware. 5, Hoog - kwaliteits Chinese stof, leer en schuim door CA117 of BS5852     Het naar maat gemaakte hotelmeubilair, het flatmeubilair per klanten eigen ontwerp en de eisen, stof en vernisje de kleur kunnen verandering zijn   Toepassingen:   Hotel Hotel guestroom, Uitvoerende Reeks Herberg Slaapkamer Huis Slaapkamer Gastvrijheid Guestroom     Beschrijving:   HENAR is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. Geïntroduceerd met ruimteelementen in meubilairontwerp  en vervaardigend, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op. Bewaar  traditionele decoratieve esthetica.  HENAR heeft het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd. Millwork omvat deur, deur  kader, raamkozijn, garderobe, paneel van de ijdelheids het tegen, houten muur en plafond. Met sterke productie  de capaciteit, al schrijnwerkerijpunten en het meubilair worden vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd, leidde HENAR om te creëren  luxe geschikt-uit in de industrie.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.    

  De eigentijdse Mahoniecomité Volledige Reeksen van het het Hotelmeubilair van de Slaapkamerdouane

  De eigentijdse Mahoniecomité Volledige Reeksen van het het Hotelmeubilair van de Slaapkamerdouane
  De eigentijdse Mahoniecomité Volledige Reeksen van het het Hotelmeubilair van de Slaapkamerdouane     Beschrijving:   De fabrikanten van het het hotelmeubilair van Henar gespecialiseerd als het meubilair van de hotelslaapkamer, ontvangststoel, de reeksen van de zitkamerbank, halmeubilair, restaurantmeubilair, het houten met panelen bekleden, barlijst en voorzitter etc….    Henar Introduced met ruimteelementen in meubilair ontwerp en productie, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op.   Door meer dan 10 jaar van studie en accumulatie, heeft Henar zijn opmerkelijke kwaliteit opgebouwd. Met geavanceerd vakmanschap, stelt Henar de klanten met hoogte tevreden - kwaliteitsproducten.   Wij zijn rijke ervaring in eilandtoevlucht en bostoevluchtproject, zijn wij gevend de stijl, het materiaal en de decoratie etc….   Verzendend de lay-out naar ons, zijn wij blij om een professioneel en speciaal voorstel aan u te verstrekken.     Specificaties:   1) Materiaal: MDF met mahonievernisje 2) Stof: hoog - kwaliteit 3) Hoog - kwaliteitsspons het vullen 4) In de oven gedroogd hardhoutkader 5) Dubbel-vastgepende verbindingen met gelijmd en geschroefte hoekblokken 6) Al blootgesteld hout is verenigbaar in kleur en kwaliteit 7) Alle die verbindingen strak en eenvormig worden verzekerd om vóór verzending te zijn     Volgens de grootte en het materiaal van het klantenverzoek aan productmeubilair.   Punt Qty. Het hoofdeinde van de koningsgrootte 1 Nightstnad 2 TV-kabinet met het paelling 1 Bureau 1 Bureaustoel 1 2 seaterbank 2 Koffietafel 1 Garderobe 1 Kast   Barlijst 1 Barstoel 2    

  Het donkere Okkernoot Gebeëindigde Meubilair van de Hotelslaapkamer met Fabeic-Bankreeks

  Het donkere Okkernoot Gebeëindigde Meubilair van de Hotelslaapkamer met Fabeic-Bankreeks
  Het donkere Okkernoot Gebeëindigde Meubilair van de Hotelslaapkamer met Fabeic-Bankreeks     Specificaties:   Het eigentijdse eenvoudige guestroommeubilair, Zijn modieuze, Donkere gebeëindigde okkernootsteen brengt beknopt en schone ruimte.   Wij begrijpen dat elk project verschillend is. Onze jaren van ervaring met gastvrijheid en andere multi-eenheidsprojecten heeft aan ons aangetoond dat de projectcyclus, het ontwikkelingsproces, de procesbewaarders, de ontwerpen, de levering en enkel over al het andere verbonden aan een project kan variëren. Onze Portierfilosofie is dat onze methode om zaken met u te doen, aan de unieke vereisten van uw project moet aanpassen.     Volgens de grootte en het materiaal van het klantenverzoek aan productmeubilair.   Punt Qty. Hoofdeinde 1 Nightstand 2 TV-Kabinet 1 Schrijftafel 1 Bureaustoel 1 De Reeks van de stoffenbank 1 Koffietafel 1 Garderobe 1 Bagagerek 1 Kast 1   Beschrijving:   HENAR is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. Geïntroduceerd met ruimteelementen in meubilair  ontwerp  en vervaardigend, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op. Bewaar  traditionele decoratieve esthetica.  HENAR heeft het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd. Millwork omvat deur,  deur  kader, raamkozijn, garderobe, paneel van de ijdelheids het tegen, houten muur en plafond. Met sterke productie  de capaciteit, al schrijnwerkerijpunten en het meubilair worden vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd, leidde HENAR om te creëren  luxe geschikt-uit in de industrie.     Concurrentievoordeel: In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen, consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen in onze merkwaarde.  

  Van het de Ster eindigt het Standaardhotel van de luxetoevlucht Aangepaste de Slaapkamermeubilair

  Van het de Ster eindigt het Standaardhotel van de luxetoevlucht Aangepaste de Slaapkamermeubilair
  Van het de Ster Standaardhotel van de luxetoevlucht de Slaapkamermeubilair met OEM de ontwerpdienst   Dit uitstekende Chinees-Gemaakte slaapkamermeubilair wordt bewerkt op een workshop in Shunde die goedgetrainde artisans aanwendt. Elk stuk kenmerkt stevige houten bouw en een rijke Eik eindigt. De nightstand, opmaker en borsteigenschap voor en achter Moderne bouw en geborsteld eindigt.     Specificatie   Beschrijving: 1) Gebaseerd Materiaal voor geval goed meubilair: E1 Rang van MDF/Triplex met natuurlijk vernisje (Optie: Zwarte Okkernoot, As, Eik, Teak etc.); En de dikte van vernisje is 0.6mm. 2) Stofferingsmeubilair: Stof/Pu-leer: De hoogwaardige stof/Pu-het leer verstrekt van de kant van de Verkoper; (Oneffenheden: 30.000 dubbele oneffenheden Mininum). 3) Stevig Hout: het stevige houten tarief van watergehalte is 8-10%. 4) Stofferingsmeubilair: Het schuim schuimde hoog - het schuim van de dichtheidsreactie met over 45#; 5) Stofferingsmeubilair: Sterke vastgepende verbinding met gelijmd en geschroeft hoekblok. 6) Verf: Van Taiwan“ Dabao“ het merk het milieuvriendelijke schilderen. 7) Hardware: Lade onder opgezet gidsspoor met het zelf sluiten. Uitstekende kwaliteit met Chinees Merk. 8) S.S: Rang 304 roestvrij staal en poederlaagmetaal. 9) Al die verbinding strak en eenvormig wordt verzekerd om te zijn alvorens te verschepen. 10) Speciale behandeling van zure weerstand, insectpreventie en anti-corrsion. Afmeting: Pasvorm met ruimteontwerp Om het even welke aangepaste grootte Verpakkingsdetails: Standaard de uitvoerkarton die verpakken: het dunne film + parelkatoen + beschermt hoorn K = k-karton, splinter houten verpakkingsmaterialen, enz. Of om het even welke pakketten volgens de verzoeken van de klant. Betalingsvoorwaarden: De storting van T/T 40%, het saldo van T/T 60% vóór verzending Levertijd: 30-45days     Kwaliteitscontrole in productie   (1) vóór productie, zullen wij het materiaal met kleuren en eigenschappen controleren om alles ervoor te zorgen wij gebruiken de massaproduktie is strikt zelfde zoals de getoonde steekproef. (2) wij zullen elke stappen van de productie van bij het begin vinden. (3) wanneer gebeëindigd punt, QC controles. (4) vóór verpakking, zal elk punt worden schoongemaakt en worden gecontroleerd. (5) vóór het laden, kunnen de cliënten QC verzenden of een derde partij richten om de kwaliteit te controleren. Wij zullen ons te helpen beste proberen wanneer het probleem voorkomt.     Na de dienst   1. Het zal dankbaar zijn als u om het even welke suggesties van onze producten hebt. 2. Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te laten voor eerste keer per e-mail of telefonisch (wechat +86-139 2486 O.K. 0422 ook) kennen, wij zullen de kwestie voor u in onze werktijd behandelen. 3. De catalogi met onze nieuwe ontwerpen kunnen worden verstrekt om vennootschap te ontwikkelen.

  Van de het Hotelslaapkamer van de boutiquevakantie van het Meubilairreeksen het Standaard Tweepersoonsbed

  Van de het Hotelslaapkamer van de boutiquevakantie van het Meubilairreeksen het Standaard Tweepersoonsbed
  Professionele van de de Boutiquevakantie van de Ontwerpster van de het Hotelslaapkamer het Meubilairreeksen     Eigenschappen   Materiaal: Stevig houten kader (Rubberhout, Berkehout, Kersenhout) + Triplex + 0.6mm dikte houten vernisje (okkernoot, kersenhout, eik, beuk, enz.)     Details   Productnaam De Slaapkamerreeksen van het sterhotel Verpakking EPE+ de schuimhoek + kartonneert hard Grootte Standaard of Aangepast Certificaat ISO9001, ISO14001, SGS, ENZ. Kleur Facultatief Verschijning modern OEM/ODM Beschikbaar Merk HENAR Winkeltekening Vrij Plaats van Oorsprong Guangdong, China Materiaal Stevig houten Triplex met houten vernisje, HPL, melaminedocument, enz. Houten Vernisje De okkernoot, kers, berk, beuk, rozehout, ebbehout, teak, eik, goud kwam, enz. voor Lak Milieuvriendelijke lak, het merkverf van Taiwan TAIHO Hardware Hoog - kwaliteitshardware, XINHUI-merk Betaling De Storting van T/T 40%, 60%-saldo     Kwaliteitscontrole in productie   (1) vóór productie, zullen wij het materiaal met kleuren en eigenschappen controleren om alles ervoor te zorgen wij op de massaproduktie zijn strikt zelfde zoals de getoonde steekproef gebruiken. (2) wij zullen elke stappen van de productie van bij het begin vinden. (3) wanneer gebeëindigd punt, QC controles. (4) vóór verpakking, zal elk punt worden schoongemaakt en worden gecontroleerd. (5) vóór het laden, kunnen de cliënten QC verzenden of een derde partij richten om de kwaliteit te controleren. Wij zullen ons te helpen beste proberen wanneer het probleem voorkomt.     Na de dienst   1. Het zal dankbaar zijn als u om het even welke suggesties van onze producten hebt. 2. Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te laten voor eerste keer per e-mail kennen of telefonisch (wechat +86-139 2486 O.K. 0422 ook), zullen wij de kwestie voor u in onze werktijd behandelen. 3. De catalogi met onze nieuwe ontwerpen kunnen worden verstrekt om vennootschap te ontwikkelen.     Slaapkamerfoto  

  Hotelwachtkamer & de Bank van de Ontvangstzitkamer met Houtskool Grijze Stof

  Hotelwachtkamer & de Bank van de Ontvangstzitkamer met Houtskool Grijze Stof
  Van de van de hotelwachtkamer, Hal & Ontvangst Zitkamersbank met Houtskool Grijze Stof     Creeer een goede eerste indruk van uw hotel of ontvangst, ingang voor hotel, bureau, tandartsenbureau, medische kliniek, het ziekenhuis, opvangcentrum met kwaliteitshal en wachtkamerbanken die door Henar zetten. Het comfort en de ergonomie voor de banken van het ontvangstgebied het zetten kunnen een saai wachtend gebied in een grote eerste indruk voor uw zaken omzetten; sourcing zal de juiste van de hotelhal en wachtkamer banken die in de juiste stijl zetten welkom en comfortabel bezoekers en gasten maken voelen aangezien zij wachten. Hal en wachtkamer de banken die waaier door Henar zetten bestaat uit duurzame tonstoelen, zijstoelen, de stapelbare stoelen en banken van de bankplaatsing die u zullen toestaan om gasten in uw gebouw welkom te heten. Van het moderne stijl zetten aan de traditionele volledige banken en de banken van het korrelleer, met de hal en de wachtkamerbanken die van Henar zult u stoelen zetten vinden die tot bijdragen en de huidige stijl aanpassen, tot een grote eerste indruk leiden of u toestaan om hal, ingangen en ontvangst wachtende gebieden volledig op te knappen.     Surfactkeus   Beschikbaar in leer of stof, uw keus omdat het voor u naar maat gemaakt is. Deze Bank is zo veelzijdig aangezien het krijgt! Kleed deze bank in leer en u creeert verfijnd zoekt om het even welke ruimte of gebruikt een gewaagde heldere stof en u brengt Atoom pop aan uw ruimte! Als u koel het eerder zou spelen, pluk neutrale en een gebruiks pop accenten.     Toepassingsgebied van Project   Hotel Restaurant/Staafkoffiewinkel Flat/Villa Openbaar gebied/Hal De Lijst van het bedrijfswerkingsgebieddetail Slaapkamer Slaapkamerbank Woonkamer Woonkamerbank Hoofdeinde Zitkamerstoel Bedbasis Centrumlijst Leunstoel Koffietafel TV-Eenheid Koffiestoel Nightstand Console Schrijvend Bureau Kabinet Schrijvende Stoel Minibar Opmaker Boekenkast Kledende Spiegel Eetkamer Het dineren Stoel Volledige Spiegel Eettafel Bagagerek Barlijst Garderobe Barkruk Bedbank/Bank Buffet Ottomane/Kruk Badzaal   Ijdelheidseenheid Zijlijst Ijdelheidsspiegel Muurbekleding/Houten Kader Ijdelheidsplank Ingangsdeur Badkamersdeur     Detailfoto  

  De aangepaste Bruine van de de Halbank van het Stoffenhotel Vastgestelde Leunstoel en de Koffietafel

  De aangepaste Bruine van de de Halbank van het Stoffenhotel Vastgestelde Leunstoel en de Koffietafel
  Aangepaste Bruine de Halbank/Leunstoel en Koffietafel van het Stoffenhotel     Specificaties:    LS1502 bankreeks Minimumordehoeveelheid: 2 reeksen Materiaal: Stevig houten kader, al die spons hoog wordt verzekerd om te zijn - dichtheidsbrandbaarheid en bestand. Het heeft milieuvriendelijke vernis gebruikt. Stof: Chinese stijlstof     Toepassingen:   Hotel Hotelhal, openbaar gebied Club Ontvangstcentrum, toilet, kuuroord Huis Woonkamer     Beschrijving:   HENAR is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. Geïntroduceerd met ruimteelementen in meubilairontwerp  en vervaardigend, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op. Bewaar  traditionele decoratieve esthetica.  HENAR heeft het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd. Millwork omvat deur, deur  kader, raamkozijn, garderobe, paneel van de ijdelheids het tegen, houten muur en plafond. Met sterke productiecapaciteit,  al schrijnwerkerijpunten en het meubilair worden vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd, leidde HENAR om de luxe tot stand te brengen  geschikt-uit in de industrie.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.

  Modieuze Bank van het hotel de Openbare Gebied in Beige Kleurenstof met 2 seaters

  Modieuze Bank van het hotel de Openbare Gebied in Beige Kleurenstof met 2 seaters
  De modieuze Beige Bank van het het Hotel Openbare die Gebied van de Kleurenstof voor Hotelhal wordt geplaatst     Specificaties:    LS1505 bankreeks Minimumordehoeveelheid: 2 reeksen Materiaal: Stevig houten kader, al die spons hoog wordt verzekerd om te zijn - dichtheidsbrandbaarheid en bestand. Het heeft milieuvriendelijke vernis gebruikt. Stof: Chinese stijlstof     Toepassingen:   Hotel Hotelhal, openbaar gebied Club Ontvangstcentrum, toilet, kuuroord Huis Woonkamer       Beschrijving:   HENAR is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. Geïntroduceerd met ruimteelementen in meubilairontwerp  en vervaardigend, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op. Bewaar  traditionele decoratieve esthetica.  HENAR heeft het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd. Millwork omvat deur, deur  kader, raamkozijn, garderobe, paneel van de ijdelheids het tegen, houten muur en plafond. Met sterke productiecapaciteit,  al schrijnwerkerijpunten en het meubilair worden vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd, leidde HENAR om de luxe tot stand te brengen  geschikt-uit in de industrie.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.

  Natuurlijk van het de Luxehotel van de Eilandtoevlucht de Slaapkamermeubilair met Tan Askleur

  Natuurlijk van het de Luxehotel van de Eilandtoevlucht de Slaapkamermeubilair met Tan Askleur
  Natuurlijk die de Slaapkamermeubilair van de Eilandtoevlucht in de Stille Zuidzee wordt gesitueerd     Specificaties:   Dit Eiland neemt meubilair zijn toevlucht, is gesitueerd in de Stille Zuidzee die een hoog vochtigheidsweer heeft.   Wij begrijpen dat elk project verschillend is. Onze jaren van ervaring met gastvrijheid en andere multi-eenheidsprojecten heeft aan ons aangetoond dat de projectcyclus, het ontwikkelingsproces, de procesbewaarders, de ontwerpen, de levering en enkel over al het andere verbonden aan een project kan variëren. Onze Portierfilosofie is dat onze methode om zaken met u te doen, aan de unieke vereisten van uw project moet aanpassen.     Volgens de grootte en het materiaal van het klantenverzoek aan productmeubilair.   Punt Qty. Koningsbed 1 Nightstand 2 Van de zitkamerstoel & Ottomane reeksen 1 TV-kabinet 1 Houten verdeling 1 Bureau 1 Bureaustoel 1 Bankreeks 1 Koffietafel 1     Betalingstermijnen:   T/T, 30% storting met saldo die vóór verzending na inspectie worden betaald.      FOB- Leveringsproductietijd:   30-60 dagen na ontvangstbewijs van storting en goedkeuring van winkeltekeningen, kleurensteekproeven en modelsteekproeven.     Toepassingen:   Hotel Hotel guestroom, Uitvoerende Reeks Herberg Slaapkamer Huis Slaapkamer Gastvrijheid guestroom     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.    

  Van de de Toevluchtluxe van het ontspanningseiland het Hotelmeubilair, het Hoge Meubilair van de Eindslaapkamer

  Van de de Toevluchtluxe van het ontspanningseiland het Hotelmeubilair, het Hoge Meubilair van de Eindslaapkamer
  Het Meubilair van de de Toevluchtslaapkamer van het ontspanningseiland, de Aziatische Eik van Toevluchtreeksen eindigt     Specificaties:   Het Meubilair van de eilandtoevlucht lange horizontale lijnen moeten zou kenmerken om een toevallig gevoel tot stand te brengen, en is vaak groot in schaal. De nadruk is op comfort en ontspanning, zonder esthetica te compromitteren.   Het doorstane leer, seagrass, het drijfhout, het hout, het bamboe en de rotan samen, zijn materialen die uw meubilair en toebehoren een authentieke Eilandstijl zullen geven, evenals verstrekkend een overvloed texturen en eindigen.   Type Slaapkamermeubilair Toepassing Eilandtoevlucht Certificaat ISO9000, SGS, FSC, CEG Hout  Eik MDF/Plywood Triplex + vernisje Eindig Zwarte Eik Olieverf Cetificated de last vrije, lichte geur, door CEG Ironmongeries Hoog - kwaliteit en hoge zuiverheid, Bestand tegen roest. Verpakkingsdetails: karton = van EPE het schuim + van Polyfoam hoekbescherming + 7 - breng A in lagen aan Prijs Groothandelsprijs, fabrieksfabrikant Onze dienst de douane maakt meubilair, in het groot meubilair Met de klanten van Indigo, REGIS, Anantara, enz. Hoofdproducten Hotelmeubilair, Slaapkamermeubilair, guestroom meubilair, Douanemeubilair, Bankreeks,  Houten Deur, Houten Meubilair, Hotel het Leveren, het Dineren Stoel, Hotelbank, Hal  Meubilair     Volgens de grootte en het materiaal van het klantenverzoek aan productmeubilair.   Punt Qty. Het hoofdeinde van de koningsgrootte 1 Nightstand 2 Bureau 1 Stoel 1 TV-Kabinet 1 Garderobe 1 2 Seater-bank 1 Koffietafel 1     Beschrijving:   HENAR is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. Geïntroduceerd met ruimteelementen in meubilairontwerp  en vervaardigend, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op. Bewaar  traditionele decoratieve esthetica.  HENAR heeft het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd. Millwork omvat deur, deur  kader, raamkozijn, garderobe, paneel van de ijdelheids het tegen, houten muur en plafond. Met sterke productie  de capaciteit, al schrijnwerkerijpunten en het meubilair worden vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd, leidde HENAR om te creëren  luxe geschikt-uit in de industrie.     Toepassingen:   Hotel Hotel guestroom, Uitvoerende Reeks Herberg Slaapkamer Huis Slaapkamer Gastvrijheid guestroom     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.    

  Het professionele Natuurlijke Meubilair van het de Luxehotel van het Houtvernisje voor Slaapkamer

  Het professionele Natuurlijke Meubilair van het de Luxehotel van het Houtvernisje voor Slaapkamer
  Het professionele Natuurlijke Meubilair van het de Luxehotel van het Houtvernisje voor Hotelslaapkamer     Specificaties:   Type Hotel guestroom meubilair Toepassing Hotel guestroom, herbergenslaapkamer, huis Certificaat ISO9000, SGS, FSC, CEG Hout  Stevig natuurlijk hout MDF/Plywood MDF+rosewood vernisje Eindig Het natuurlijke houtvernisje, shinny kleur eindigt, Olieverf Cetificated de last vrije, lichte geur, door CEG Ironmongeries Hoog - kwaliteit en hoge zuiverheid, Bestand tegen roest. Verpakkingsdetails: karton = van EPE het schuim + van Polyfoam hoekbescherming + 7 - breng A in lagen aan Prijs Groothandelsprijs, fabrieksfabrikant Onze dienst de douane maakt meubilair, in het groot meubilair Met de klanten van Indigo, REGIS, Anantara, enz. Hoofdproducten Hotelmeubilair, Slaapkamermeubilair, guestroom meubilair, Douanemeubilair, Bankreeks,  Houten Deur, Houten Meubilair, Hotel het Leveren, het Dineren Stoel, Hotelbank, Hal  Meubilair     Volgens de grootte en het materiaal van het klantenverzoek aan productmeubilair.   Punt Demension W*D*H mm Qty. Koningshoofdeinde 2140*40*1200 1 Nightstnad 590*500*600 2 Bureau 1400*700*750 1 Stoel Norm 1 TV-kabinet 1180*445*800 1 Zitkamer chair+stool 745*800*50/600*500*420 1 Koffietafel φ350*600 1 Kruk         Beschrijving:   HENAR is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. Geïntroduceerd met ruimteelementen in meubilairontwerp  en vervaardigend, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op. Bewaar  traditionele decoratieve esthetica.  HENAR heeft het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd. Millwork omvat deur, deur  kader, raamkozijn, garderobe, paneel van de ijdelheids het tegen, houten muur en plafond. Met sterke productie  de capaciteit, al schrijnwerkerijpunten en het meubilair worden vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd, leidde HENAR om te creëren  luxe geschikt-uit in de industrie.     Toepassingen:   Hotel Hotel guestroom, Uitvoerende Reeks Herberg Slaapkamer Huis Slaapkamer Gastvrijheid guestroom     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.     Hotel guestroom meubilair  

  De gele van de de Clubstoel van de Linnenstof Houten Fantastische Comfortabele Stijl

  De gele van de de Clubstoel van de Linnenstof Houten Fantastische Comfortabele Stijl
  De gele van de de Clubstoel van de Linnenstof Houten Fantastische Comfortabele Stijl     Specificaties:   1) Hoog - kwaliteitsspons het vullen 2) In de oven gedroogd hardhoutkader 3) Dubbel-vastgepende verbindingen met gelijmd en geschroefte hoekblokken 4) Al blootgesteld hout is verenigbaar in kleur en kwaliteit   De hal van de om het even welke bouw is een plaats om met het beeld van zaken of een bedrijf te pronken. Verzenden van het juiste bericht is essentieel voor succes, en het houden van halmeubilair kijkend zijn beste nadat de jaren van gebruik een andere uitdaging is. Tot slot is er de het bestaan inrichting om na te denken, is het essentieel voor meubilair van de gelijke het nieuwe hal met het huidige kleurenschema. Het creëren van een verenigde blik is het doel.     Toepassingen:   Hotel Hotelhal, openbaar gebied Club Ontvangstcentrum, toilet, kuuroord Huis Woonkamer       Beschrijving:   HENAR is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. Geïntroduceerd met ruimteelementen in meubilairontwerp  en vervaardigend, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op. Bewaar traditionele decoratieve esthetica. HENAR heeft het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd. Millwork omvat deur, deur kader, raamkozijn, garderobe, paneel van de ijdelheids het tegen, houten muur en plafond. Met sterke productiecapaciteit,  al schrijnwerkerijpunten en het meubilair worden vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd, leidde HENAR om de luxe tot stand te brengen  geschikt-uit in de industrie.     Concurrentievoordeel:     In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen, consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen in onze merkwaarde.     Productdetails          

  De blauwe Pu-Achterstoelen van de Leervleugel met de Gele Decoratieve Spijker van het Kussenkoper

  De blauwe Pu-Achterstoelen van de Leervleugel met de Gele Decoratieve Spijker van het Kussenkoper
  De blauwe Pu-Achterstoelen van de Leervleugel met de Gele Decoratieve Spijker van het Kussenkoper     Specificaties:   1) Hoog - kwaliteitsspons het vullen 2) In de oven gedroogd hardhoutkader 3) Dubbel-vastgepende verbindingen met gelijmd en geschroefte hoekblokken 4) Al blootgesteld hout is verenigbaar in kleur en kwaliteit   De hal van de om het even welke bouw is een plaats om met het beeld van zaken of een bedrijf te pronken. Verzenden van het juiste bericht is essentieel voor succes, en het houden van halmeubilair kijkend zijn beste nadat de jaren van gebruik een andere uitdaging is. Tot slot is er de het bestaan inrichting om na te denken, is het essentieel voor meubilair van de gelijke het nieuwe hal met het huidige kleurenschema. Het creëren van een verenigde blik is het doel.     Toepassingen:   Hotel Hotelhal, openbaar gebied Club Ontvangstcentrum, toilet, kuuroord Huis Woonkamer     Concurrentievoordeel: In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid, consientiousness, considenration en geduld“ aangehangen, DOEN het ernaar streven om de klantentevredenheid te ontmoeten en het voortduren in het concept van „WELKE KLANT WIL, DENKEN WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ in onze merkwaarde te doordringen.     Beschrijving: HENAR is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. Geïntroduceerd met ruimteelementen in meubilair ontwerp en productie, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op. Bewaar de traditionele decoratieve esthetica. HENAR heeft het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd. Millwork omvat deur, deurkader, raamkozijn, garderobe, paneel van de ijdelheids het tegen, houten muur en plafond. Met sterke productiecapaciteit, worden al schrijnwerkerijpunten en het meubilair vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd, leidde HENAR om de luxe tot stand te brengen  geschikt-uit in de industrie.     Productdetails       

  Ontdek Stoel van de Hotel de Comfortabele Houten Zitkamer voor Woonkamer Blauwe Kleur

  Ontdek Stoel van de Hotel de Comfortabele Houten Zitkamer voor Woonkamer Blauwe Kleur
  Ontdek Stoel van de de Woonkamer Blauwe Zitkamer van de Hotel de Comfortabele Houten Vrije tijd   Henar Armchair is pluche maar niet overstuffed, zal visueel vast lichaam maar niet onderaan een ruimte wegen. Gebruik één alleen in een het ontspannen lezingshoekje, of paar met elkaar stuk van de Bankgroep om het stadium voor het sprankelen gesprek te plaatsen.     Specificatie   Materiaal  De zetel van de stoffendekking met houten benen Kleur Kleurrijk Lapwerk, Geel Blauw, Groen, Roze, Sinaasappel… Gebruik De Stoel van de stoffenvrije tijd levertijd 30 dagen na het ontvangen van 30%-storting Andere beschikbare specificaties, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren     Zorg en Onderhoud   Met regelmatig zorg en onderhoud, zal uw product vele jaren van superieure prestaties en tevredenheid verstrekken. Om kwaliteit te handhaven, te volgen gelieve de het schoonmaken hier geschetste procedures.   De instructies voor de zorg en het onderhoud van de producten van Henar worden verstrekt aan u als dienst. Geen garantie is impliciet aangezien de resultaten kunnen variëren.     Hout & Vernisje   Dit omvat de producten van Henar met houten vernisje of recut houten vernisje, behalve de Zitkamerstoel en de Ottomane met Rozehout, Geoli?de Okkernoot, of het Geoli?de Palisander vernisje dat van Santos worden gebeëindigd tenzij specifiek genoteerd.     Het normale Schoonmaken   Stof regelmatig met een lichtjes vochtige, zachte, lint-free doek. Veeg droog met een droge, zachte doek in de richting van de houten korrel af. De morserijen zouden onmiddellijk omhoog met een vochtige doek moeten worden afgeveegd.   Één keer per maand Maak de oppervlakte met een zachte die doek schoon met een kwaliteitsreinigingsmachine wordt bevochtigd voor houten meubilair wordt geformuleerd. Veeg de oppervlakte in de richting van de houten korrel af om vuil en vingerafdrukken te verwijderen. Veeg droog met een schone, droge doek af.   Tweemaal per jaar   Pas een poetsmiddel van het goede kwaliteitsmeubilair met een zachte doek toe. Gebruik geenaangedreven reinigingsmachines of poetsmiddelen. Ook, gebruik poetsmiddelen was of schuurmiddelen bevatten, of geen poetsmiddelen die die gebaseerde olie zijn.

  De grijze Stoelen van de Hardhout Moderne Eetkamer met Bruin Stof Bekleed Ontwerp

  De grijze Stoelen van de Hardhout Moderne Eetkamer met Bruin Stof Bekleed Ontwerp
  De grijze Stoelen van de Hardhout Moderne Eetkamer met Bruin Stof Bekleed Ontwerp     Toepassingen:   Hotel Hotelhal, openbaar gebied, koffiewinkel, Club Ontvangstcentrum, toilet, kuuroord Huis Eetkamer     Specificaties:   De vereenvoudigde statigheid bepaalt onze het Hout en de Stoffen Eigentijdse het Dineren van Elsa Stoel. Combinerend verstandig tegenover elkaar stellend grijs leer als en de donkerbruine bouw van het rubberwoodbeen, viert deze het dineren stoel de eigentijdse het dineren ervaring in een unassuming stijl. Onderscheid aan een kortingsprijs.   Eigentijdse het dineren stoel As houten bouw Donkere bruine vlek Stof De zetel van het polyurethaanschuim het beschermen Materialen: Hout, stof, schuim Eindig: Zwart Stofferingskleur: Bruin De stoffering vult: Schuim het opvullen     De Dienst van Henar:   1. Positief en snelste antwoord op u binnen 24 uren; 2. De professionele dienst voor u om aan te passen, waardeert u ons de CAD plattegrond als u voor één hotel/restaurantproject plant verzendt, zullen wij de lay-out voor u uitwerken; 3. Alle die transactiedetails moeten dubbel zijn vóór productie worden bevestigd.     Verwante Producten       Projectgeval         Kwaliteitscontrole in productie   (1) vóór productie, zullen wij het materiaal met kleuren en eigenschappen controleren om alles ervoor te zorgen wij op de massaproduktie zijn strikt zelfde zoals de getoonde steekproef gebruiken. (2) wij zullen elke stappen van de productie van bij het begin vinden. (3) wanneer gebeëindigd punt, QC controles. (4) vóór verpakking, zal elk punt worden schoongemaakt en worden gecontroleerd. (5) vóór het laden, kunnen de cliënten QC verzenden of een derde partij richten om de kwaliteit te controleren. Wij zullen ons te helpen beste proberen wanneer het probleem voorkomt.     Na de dienst   1. Het zal dankbaar zijn als u om het even welke suggesties van onze producten hebt. 2. Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te laten voor eerste keer per e-mail kennen of telefonisch (whatsapp +86-139 2486 O.K. 0422 ook), zullen wij de kwestie voor u in onze werktijd behandelen. 3. De catalogi met onze nieuwe ontwerpen kunnen worden verstrekt om vennootschap te ontwikkelen.

  Poolse Moderne de Eetkamerstoelen van het luxehotel/Roestvrij staal het Dineren Stoelen met Stoffendecoratie

  Poolse Moderne de Eetkamerstoelen van het luxehotel/Roestvrij staal het Dineren Stoelen met Stoffendecoratie
  Het Roestvrije staal van het luxehotel Poolse het Dineren Stoel met Stoffendecoratie     Stoeldetail   Punt Nr. Hn-C201 Merknaam Henar Leveringscapaciteit 400PC per maand MOQ 20PC Het gebruiken van Waaier eetkamer/slaapkamer/woonkamer/bar/restaurant enz. Materiaal Basis: hoog - kwaliteitsmetaal/roestvrij staalkader Seat: hoog - kwaliteitsspons/leer/linnen Verpakking binnen: enwind met schuim, is de gehele stoel behandeld met plastic zak, 1pc/ctn buiten: K=K 5 lagen sterke kartons met gedrukt teken keur het verzoek van klanten goed Betalingsvoorwaarden De storting van T/T 30% vóór productie, 70%-saldo vóór lading wordt betaald die Levertijd (1) FCL-Orde: 30-40 dagen na het ontvangen van de storting (2) LCL-Orde: 30-35 dagen na het ontvangen van de storting (3) steekproeforde: 30-40 dagen na het ontvangen van de storting De Levertijd volgens ordepunten en QTY     Onze Dienst   1. De steekproeforde of de proeforde zijn beschikbaar, zodat kunt u uw markt testen (Wij zullen drie keer terug de prijs voor steekproef aanrekenen, maar zullen na het opdracht geven tot. terugkeren) 2. Wij zullen het vrije onderhoud minstens één jaar op de voorwaarde van normaal gebruik nemen 3. Voor beschadigde en ontbrekende punten, zullen wij vervanging na het krijgen van verwante details, zoals foto of video verzenden 4. OEM is beschikbaar 5. Wij zullen de kwaliteit uw verwijzing vóór het laden van de container controleren     Na de dienst   1. Wij zullen zeer dankbaar zijn als u om het even welke suggesties van onze producten hebt. 2. Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te laten voor eerste keer per e-mail kennen of telefonisch, zullen wij de kwestie voor u op tijd behandelen. 3. Wij zullen catalogi met onze nieuwe ontwerpen naar de klanten met ontwikkeld vennootschap verzenden.     Kwaliteitscontrole in productie   1. Vóór productie, zullen wij het materiaal met kleuren en eigenschappen controleren om alles ervoor te zorgen wij op de massaproduktie zijn strikt zelfde zoals de getoonde steekproef gebruiken. 2. Wij zullen elke stappen van de productie van bij het begin vinden. 3. Wanneer gebeëindigd punt, QC controles. 4. Vóór verpakking, zal elk punt worden schoongemaakt en worden gecontroleerd. 5. Vóór het laden, kunnen de cliënten QC verzenden of een derde partij richten om de kwaliteit te controleren. wij zullen ons te helpen beste proberen wanneer het probleem voorkomt.     Stoelfoto  

  Het de Eetkamermeubilair van de douaneluxe plaatst 180cm Houten Rechthoekige Eettafel

  Het de Eetkamermeubilair van de douaneluxe plaatst 180cm Houten Rechthoekige Eettafel
  Het de Eetkamermeubilair van de douaneluxe plaatst 180cm Houten Rechthoekige Eettafel     Onze Voordelen   1. Meer dan 10 jaar meubilair productieervaringen. 2. Totaal 12.000 vierkante meters productie en opslag gebied, hebben toonzaal in het Meubilair stad-Lecong. 3. Wij hebben meer dan 158 arbeiders. Zij zijn bekwaam en verantwoordelijk allen. 4. Belangrijke fabrikant voor de ontwerpen van het hotelmeubilair, die de volledige one-stop diensten verlenen. 5. Periode de op lange termijn van de kwaliteitsgarantie om het voordeel van klanten te beschermen en de tevredenheid van klanten te maximaliseren.     Specificaties:   Voor de meeste families, is de eetkamer een speciale plaats waar de familie verzamelt en samen vergaderingen of diners heeft. Dit is de plaats waar één van hun heerlijke maaltijd geniet en de kans om met hun gehouden van degenen heeft te plakken. Aangezien wij het grootste deel van onze tijd doorbrengen delend onze verhalen, die elkaar vertellen hoe onze dag of enkel eenvoudig waarderend de verrukkelijke maaltijd ging, willen de meeste mensen deze plaats om aan iedereen in de familie zeer prettig te zijn. Daarom zou u een inspanning moeten leveren om uw eetkamer te maken zo comfortabel en mooi zoals mogelijk     Betalingsvoorwaarden:   T/T, 30%-storting met saldo dat vóór verzending na inspectie wordt betaald.     FOB- Leveringsproductietijd:   30-60 dagen na ontvangstbewijs van storting en goedkeuring van winkeltekeningen, kleurensteekproeven en prototypesteekproeven.     Het Doel van Henar:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.     Detailfoto       Projectgeval         Certificaat  

  Het Meubilair van de de Luxeeetkamer van de restaurantokkernoot 150cm Ronde Houten Eettafel

  Het Meubilair van de de Luxeeetkamer van de restaurantokkernoot 150cm Ronde Houten Eettafel
  Het Meubilair van de de Luxeeetkamer van de restaurantokkernoot 150cm Ronde Houten Eettafel     Specificaties:   Type Eettafel/het dineren stoel Grootte centimeter 150 Toepassing Luxeeetkamer Certificaat ISO9000, SGS, FSC, CEG Hout  Natuurlijk houthout MDF/Plywood MDF Eindig Gebeëindigde okkernoot Olieverf Cetificated de last vrije, lichte geur, door CEG Ironmongeries Hoog - kwaliteit en hoge zuiverheid, Bestand tegen roest. Verpakkingsdetails: één stuk, a-karton = EPE-schuim + Polyfoam-hoekbescherming + geweven zak Prijs Groothandelsprijs, fabrieksfabrikant Onze dienst de douane maakt meubilair, in het groot meubilair Hoofdproducten Hotelmeubilair, Slaapkamermeubilair, Douanemeubilair, Bankreeks, Houten Deur, Houten Furnitur, Hotel het Leveren, het Dineren Stoel, Hotelbank, Halmeubilair, koffiebarmeubilair     Betalingsvoorwaarden:   T/T, 30%-storting met saldo die vóór verzending na inspectie worden betaald.      FOB- Leveringsproductietijd:   30-60 dagen na ontvangstbewijs van storting en goedkeuring van winkeltekeningen, kleurensteekproeven en prototypesteekproeven.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.       Projectgeval         Certificaat  

  Van het de Eetkamermeubilair van de hotel de Elegante Houten Luxe Witte Ronde Eettafel

  Van het de Eetkamermeubilair van de hotel de Elegante Houten Luxe Witte Ronde Eettafel
  Het elegante Witte Houten Meubilair van de Luxeeetkamer/Ronde Eettafel     Specificaties:   Type Eettafel/het dineren stoel Grootte 1,2 meter Toepassing Luxeeetkamer Certificaat ISO9000, SGS, FSC, CEG Hout  Natuurrubberhout MDF/Plywood MDF Eindig Witte gebeëindigd mat Olieverf Cetificated de last vrije, lichte geur, door CEG Ironmongeries Hoog - kwaliteit en hoge zuiverheid, Bestand tegen roest. Verpakkingsdetails: één stuk, a-karton = EPE-schuim + Polyfoam-hoekbescherming + geweven zak Prijs Groothandelsprijs, fabrieksfabrikant Onze dienst de douane maakt meubilair, in het groot meubilair Hoofdproducten Hotelmeubilair, Slaapkamermeubilair, Douanemeubilair, Bankreeks, Houten Deur, Houten Meubilair, Hotel het Leveren, het Dineren Stoel, Hotelbank, Halmeubilair, koffiebarmeubilair     Betalingsvoorwaarden:   T/T, 30%-storting met saldo die vóór verzending na inspectie worden betaald.      FOB- Leveringsproductietijd:   30-60 dagen na ontvangstbewijs van storting en goedkeuring van winkeltekeningen, kleurensteekproeven en prototypesteekproeven.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.     Detailfoto       Projectgeval         Certificaat  

  Modieuze Hoge de Krukstoel van het Hotelmeubilair voor Bar met de Rust van de Metaalvoet

  Modieuze Hoge de Krukstoel van het Hotelmeubilair voor Bar met de Rust van de Metaalvoet
  Van de het Meubilair Slanke Bar van het Wholesales Modieuze Moderne Hotel Hoge de Krukstoel     De Specificatie van de barstoel   Productnaam Barstoel Materiaal Stof Seat, de Rust van de Metaalvoet, Hardhoutkader Voetrust Metaalbuis Totale Grootte (cm) 45*45*103 Karton CBM 0,154 Levertijd 30-45 dagen Betalingstermijn 40% storting, Saldo vóór lading Verpakkingshoeveelheid 1pcs/ctn     Ongeveer ons Bedrijf   De inspanning van Henar om met ons uniek die merk van productontwerp en innovatie verder te gaan aan handen op benadering, efficiënt snelle klantenservice wordt gekoppeld die zich niet alleen op onze vastgelegde en basis van achtingscliënten richten, maar ook naar aan de toekomst, een bredere horizon en het welkom heten van nieuwe clientèle kijken. De meubilairzaken zijn de aan de gang zijnde evoluerende industrie, zodat is blijven voor onze concurrentie primordiaal aan onze ononderbroken groei en het handhaven van onze cliëntenbasis.     Kwaliteitscontrole   1. Vóór de te bevestigen orde, zouden wij het materiaal en de kleur door steekproef controleren die strikt hetzelfde zou moeten zijn als massaproduktie. 2. Wij zullen de verschillende fase van productie van bij het begin vinden. 3. Elke die goederenkwaliteit vóór verpakking wordt gecontroleerd. 4. Vóór levering konden de klanten één QC naar het derde deel verzenden om de kwaliteit te controleren. Wij zullen ons beste proberen om cliënten te helpen toen het probleem voorkwam.     Detailfoto    

  Eenvoudig Regelmatig Modern Houten Koffietafel/Hotelwoonkamermeubilair

  Eenvoudig Regelmatig Modern Houten Koffietafel/Hotelwoonkamermeubilair

  De zwarte Ronde Amerikaanse Lijsten van het Koffiebeëindigen voor SGS van het Hotelmeubilair

  De zwarte Ronde Amerikaanse Lijsten van het Koffiebeëindigen voor SGS van het Hotelmeubilair
  Gemakconcepten Hoge Amerikaan - de Lijst van het kwaliteitsbeëindigen voor Hotelmeubilair     Specificaties:   1. Luxe houten koffietafels; 2. High-end en hoogste-Rang; 3. Zilveren blad/Bladgouddecoratie, stevig hout, vernisje 4. Concurrerende tarifering, betrouwbare levering.   Punt Nr Hn-CT1518 Stijl Modern Grootte ø500*450mm Kleur Facultatieve kleur Leveringscapaciteit 500PC per maand MOQ 20PC Het gebruiken van Waaier hotelhal/woonkamer/bar/restaurant/huis/bureau/ontvangst enz. Materiaal As Houten, Rubberhout Verpakking (1) binnenkant: de houten delen zijn enwind met schuim, buiten: karton: 1pcs/ctn (2) buitenkant: K=K 5 lagen sterke kartons met gedrukt teken (3) keur het verzoek van klanten goed Betalingsvoorwaarden De storting van T/T 30% vóór productie, 70%-saldo dat vóór lading wordt betaald                                     Ons voordeel:   * Oplossingen van één stap de volledige pakket voor de overzee commerciële bouw, hotel, het ziekenhuis, douane-ontwerpt, productie; * Uw betrouwbare leverancier van Toevluchthotel en restaurantmeubilair; * Uitstekende capaciteit aan te passen.     De Dienst van Henar:   1. Positief en snelste antwoord op u binnen 24 uren; 2. De professionele dienst voor u om aan te passen, waardeert u ons de CAD plattegrond als u voor één hotel/restaurantproject plant verzendt, zullen wij de lay-out voor u uitwerken; 3. Alle transactiedetails moeten dubbel zijn die vóór productie worden bevestigd.     Ongeveer Ons bedrijf   Henar Hotel Furniture, dat meer dan 10 jaar wordt gevestigd, is een restaurant en hotelmeubilairfabrikant en exporteur. Ons gamma van het aanbieden omvat Restaurantstoelen, de Stoelen van de Koffiewinkel, Lijsten, Barlijsten & Krukken, Hotelzaal Reeks, het Meubilair van de Hotelhal.       Klantenvragen & Antwoorden:   Q1. Waar is uw fabriek? A1. Onze fabriek is op de Industriegebied van Nanhai Shatou, hebben wij ook toonzaal in het beroemde Meubilair stad-Lecong. Welkom bezoeken, alstublieft op wechat (+86-139 2486 0422) contacteren, zullen wij de plaats naar u verzenden.   Q2. Kunt u OEM of ODM orden goedkeuren? A2. Ja, kunnen wij. De aangepaste orden worden ook met ingestemd.   Q3. Wat de steekproefkosten? A3. Tevreden om ons verkoopteam te contacteren, en hen te vertellen uw vereiste, zij de steekproefkosten u zullen controleren. (1) als wij geen voorraad hebben, zullen de steekproefkosten van de gehele verkoopprijzen verdubbelen, kunnen de extra kosten van de steekproef aan klanten worden terugbetaald nadat de klanten de grote orde bevestigden, en de verschepende prijs zou door klanten moeten worden betaald. (2) voor aangepaste steekproef, afzonderlijk zullen de steekproefprijzen worden geciteerd.   Q4. Wat over de garantie van de producten? A4. 3 jaar garantie, tijdens de periode, zullen wij verantwoordelijk voor de schade toe te schrijven aan de tekorten in productie.   Q5. Wat over de betalingstermijnen? A5. FOB, wordt EXW, CFR en CIF goedgekeurd.   Q6. Wat is MOQ? A6. (1). Voor behulpzame klanten op lange termijn, geen beperkt op minimumordehoeveelheid. (2). Als u het meubilair voor uw eigen hotel koopt, vereisen wij minimum volgens de producten u vereist.   Q7. Levertijd? A7. Steekproef 20 dagen, massaproducten 30-45 dagen voor 1*20GP & 40HQ.   Q8. Wat kan ik als het punt dat tijdens vervoer wordt beschadigd doen? A8. Ons klantenservicepersoneel zal u met om het even welke vragen of zorgen helpen. In om het even welke omstandigheid, zullen wij goed ingepakte productenbeelden alvorens nemen te verschepen. Zo als om het even welke schade op producten, gelieve beelden voor ons vriendelijk te nemen.     Welkom om onze Fabriek en Tentoonstelling te bezoeken   Co. Ltd van Henar Hotel Furniture Adres: Het Centrum van het Lecongmeubilair, Shunde-Streek, Foshan-Stad, de Provincie van Guangdong, China Fax: +86 28915488   Web: www.commercialhotelfurniture.com

  Moderne Eetkamer van de as de Houten Vierkante Basis om Marmeren hoogste Koffietafels

  Moderne Eetkamer van de as de Houten Vierkante Basis om Marmeren hoogste Koffietafels
  Moderne Eetkamer van de as de Houten Vierkante Basis om Marmeren hoogste Koffietafels     Specificaties:   1 . Moderne houten koffietafels; 2. High-end en hoogste-Rang; 3. Hoge duurzaamheid, gemakkelijke zorg; 4. Concurrerende tarifering, betrouwbare levering.   Wij keuren aangepaste kleur en grootte goed.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid, consientiousness, considenration en geduld“ aangehangen, DOEN het ernaar streven om de klantentevredenheid te ontmoeten en het voortduren in het concept van „WELKE KLANT WIL, DENKEN WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ in onze merkwaarde te doordringen.     Onze dienst:   Onze kant en klare oplossingen voor commerciële hotelprojecten omvatten de volgende diensten:   1. Creatief CAD Ontwerp: Geef ons uw plattegrond of verzend over de metingen van uw ruimte (als u geen professionele ontwerper hebt, met de hand slechts zal het trekken van schets met duidelijke afmetingen werken). Ons ontwerpteam zal met een douane geschikte oplossing op de proppen komen en zal een voorstel overhandigen om uw behoeften te passen.   2. Douane-vervaardigt: Wij creëren precies wat u, volgens uw smaken wilt, en gebaseerd op uw ontwerpvereisten. In feite, kunnen het grootste deel van onze modellen volgens materiaal, kleur, of grootte worden aangepast. U kunt ons uw ontwerpplan ook geven en wij zullen een nieuwe vorm creëren want u op de vereisten baseerde u specificeert.   3. Volledige plannen: Voor plaatsing, ontvangstgebieden, bestuurskamers, conferentieruimten, restaurants, hotels, enz. Wij hebben uitgebreide ervaring werkend met architectenontwerpers overzee, contractanten, en detailhandelaars, en hebben een rijkdom aan internationale steun.   4. Veilige en snelle levering: De levering is meestal door container regelmatig aan overzee land, maar als minder dan FCL, kleine orde door LCL verzending ook een optie is. Wij zijn bekwaam bij het consolideren van verzendingen van verschillende kopers in grote containers aan schip aan dezelfde stad overzee zodat zullen zij dezelfde PEUL hebben.   5. Overleg en de post-verkoopdienst: Wij steunen u door het leven van uw aankoop, en ons meertalig verkoopteam is beschikbaar om in werktijd te communiceren.     Meer Ontwerp voor Optie  

  Lijst van het de Lijsten Moderne Franse Restaurant van de roestvrij staal de Marmeren Hoogste Eetkamer

  Lijst van het de Lijsten Moderne Franse Restaurant van de roestvrij staal de Marmeren Hoogste Eetkamer
  Stoel van de roestvrij staal de Marmeren Hoogste Moderne Eetkamer, Franse Restaurantlijst     Specificaties:   1) Het moderne eindigen, hoog eindgevoel, glanzend en schoonheid. 2) Geen Poreus, Geen bellen, bevlekt Bestand, gemakkelijk schoon te maken. 3) Hygiënische Antibacterieel, duurzaam voor 15years 4) Hittebestendig, brandveiligheid. 5) Naadloze verbinding, Flexibiliteit in Ontwerp aan aangepaste vormen 6) 100% vernieuwbaar en herstelbaar   Wij keuren aangepaste kleur en grootte goed. Normale Lijstvorm: Vierkant, Rechthoek, Ronde (Eenheid: cm)   Vorm Grootte (cm) Ronde 60 * 60, 70 * 70, 80 * 80 Squer 70 * 70, 80 * 80 Rechthoek 70 * 90, 75 * 120, 80 * 135     Verpakking:   1.Every lijstbovenkant door HUISDIERENdekking en zachte vorm wordt beschermd die. 2.Normally 20-30pcs werden opgenomen in een houten doos 3.Fixed met sterke FRP-strook.     Kwaliteitsborging   Corian is naadloze gezamenlijk, vlak en glanzend, is het Kwarts geen kras en kan gebruikte openlucht zijn. Allebei zijn zij het elegante kijken, anti-bevlekt van voedsel en dranken, gemakkelijk schoon te maken en duurzaam in jaren     De Dienst van Henar:   1. Positief en snelste antwoord op u binnen 24 uren; 2. De professionele dienst voor u om aan te passen, waardeert u ons de CAD plattegrond als u voor één hotel/restaurantproject plant verzendt, zullen wij de lay-out voor u uitwerken; 3. Alle die transactiedetails moeten dubbel zijn vóór productie worden bevestigd.     Detailfoto     Klik foto voor meer ontwerplijst

  Van de de Toevlucht Wit Vierkant As van het hoteleiland Hout 80 Eettafel × 80 met Leunstoel

  Van de de Toevlucht Wit Vierkant As van het hoteleiland Hout 80 Eettafel × 80 met Leunstoel
  De Vierkante Eettafels van de eilandtoevlucht, Witte As Houten Lijst en Leunstoel     Details:    Merk: Henar Furniture Kleur: Vele kleuren facultatief zijn Grootte: 800*800 Materiaal: Stevig houten kader Verpakking: De uitvoer standaardkarton verpakking Betalingsvoorwaarden: 30% storting door T/T, 70%-Saldo vóór verzending MOQ: 20 PCs Levertijd: 25-45 werkdagen     Specificaties:   1. De eetkamerlijsten en stoelen van de eilandtoevlucht; 2. High-end en hoogste-Rang; 3. Hoge duurzaamheid, gemakkelijke zorg; 4. Concurrerende tarifering, betrouwbare levering.     Wij keuren aangepaste kleur en grootte goed. Normale Lijstvorm: Vierkant, Rechthoek, Ronde (Eenheid: cm)   Vorm Grootte Ronde 60 * 60, 70 * 70, 80 * 80, 120 * 120, 150 * 150 Squer 70 * 70, 80 * 80 Rechthoek 70 * 90, 75 * 120, 80 * 135     Beschrijving:   HENAR is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. Geïntroduceerd met ruimteelementen in meubilairontwerp  en vervaardigend, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op. Bewaar  traditionele decoratieve esthetica.  HENAR heeft het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd. Millwork omvat deur, deur  kader, raamkozijn, garderobe, paneel van de ijdelheids het tegen, houten muur en plafond. Met sterke productie  de capaciteit, al schrijnwerkerijpunten en het meubilair worden vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd, leidde HENAR om te creëren  luxe geschikt-uit in de industrie.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en voortdurend in  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.     Gelijkaardige Producten       Projectgeval      

  de vijfsterrenlijsten van de Hotel Moderne Houten Eetkamer, het Hoge Meubilair van het Beëindigenrestaurant

  de vijfsterrenlijsten van de Hotel Moderne Houten Eetkamer, het Hoge Meubilair van het Beëindigenrestaurant
  de vijfsterrenlijsten van de Hotel Moderne Eetkamer, het Hoge Meubilair van het Beëindigenrestaurant     Specificaties:   1 . De lijsten en de stoelen van de hoteleetkamer; 2. High-end en hoogste-Rang; 3. Hoge duurzaamheid, gemakkelijke zorg; 4. Concurrerende tarifering, betrouwbare levering.     Wij keuren aangepaste kleur en grootte goed. Normale Lijstvorm: Vierkant, Rechthoek, Ronde (Eenheid: cm)   Vorm Grootte Ronde 60 * 60, 70 * 70, 80 * 80 Squer 70 * 70, 80 * 80 Rechthoek 70 * 90, 75 * 120, 80 * 135     Verpakking:   1.Every lijstbovenkant die door HUISDIERENdekking en zachte vorm wordt beschermd. 2.Normally 20-30pcs werden opgenomen in een houten doos 3.Fixed met sterke FRP-strook.     Onze dienst:   Onze kant en klare oplossingen voor commerciële hotelprojecten omvatten de volgende diensten:   1. Creatief CAD Ontwerp: Geef ons uw plattegrond of verzend over de metingen van uw ruimte (als u geen professionele ontwerper hebt, met de hand slechts zal het trekken van schets met duidelijke afmetingen werken). Ons ontwerpteam zal met een douane geschikte oplossing op de proppen komen en zal een voorstel overhandigen om uw behoeften te passen.   2. Douane-vervaardigt: Wij creëren precies wat u, volgens uw smaken wilt, en gebaseerd op uw ontwerpvereisten. In feite, kunnen het grootste deel van onze modellen volgens materiaal, kleur, of grootte worden aangepast. U kunt ons uw ontwerpplan ook geven en wij zullen een nieuwe vorm creëren want u op de vereisten baseerde u specificeert.   3. Volledige plannen: Voor plaatsing, ontvangstgebieden, bestuurskamers, conferentieruimten, restaurants, hotels, enz. Wij hebben uitgebreide ervaring werkend met architectenontwerpers overzee, contractanten, en detailhandelaars, en hebben een rijkdom aan internationale steun.   4. Veilige en snelle levering: De levering is meestal door container regelmatig aan overzee land, maar als minder dan FCL, kleine orde door LCL verzending ook een optie is. Wij zijn bekwaam bij het consolideren van verzendingen van verschillende kopers in grote containers aan schip aan dezelfde stad overzee zodat zullen zij dezelfde PEUL hebben.   5. Overleg en de post-verkoopdienst: Wij steunen u door het leven van uw aankoop, en ons meertalig verkoopteam is beschikbaar om in werktijd te communiceren.     Gelijkaardige Reeks       Projectgeval      

  Lijsten van de restaurant de Unieke Moderne Eetkamer/Rustieke Houten Banketeettafels

  Lijsten van de restaurant de Unieke Moderne Eetkamer/Rustieke Houten Banketeettafels
  Rustieke Houten Ronde het Banketeettafels van het restaurant Unieke Houten Meubilair     Lijstdetail   Punt: Eetkamerlijst Materiaal: As houten/Eiken hout/Teakhout Beschrijving: Dit ontwerp is populair in het Midden-Oosten en Azië Levertijd: 25-45 dagen na het ontvangen van storting Verpakking: Assembleer Producteigenschappen: Milieuvriendelijk groen product Economisch, modieus en comfortabel ontwerp Wijd gebruikt in restaurant, koffie, hotel, school, huis Kleur wit, zwart, grijs, geel Klant gemaakte kleur voor meer dan 20 stukken De dienstwaaier 1. Productie en het ontwerpen 2. Logistiek: 1) oceaan, lucht, uitdrukkelijk, consolidatie enz., 2) bedrijfstermijnen: FOB- EXW, CIF. 3. Het assembleren: verstrek technische directeur 4. De speciale dienst: Keur gemengde of kleine orde goed Het specialiseren vanzich naar maat gemaakte projecten. 5. Garantie: 12 maanden     Voordelen   1. Hoog - kwaliteit Wij hebben onze eigen systeem voor kwaliteitscontrole en professionele kwaliteitsinspecteurs. Door de hoogte - de kwaliteit, onze producten heeft in binnen- en buitenland een goede markt. 2. Concurrerende Prijs Wij hebben een professioneel team die materieel marktonderzoek maken om de beste grondstof aan de beste prijs te kopen. 3. Verschillende stijlen Alle producten zijn modern en populair. Alle producten worden ontworpen en produceren door ons.     Onze dienst:   Onze kant en klare oplossingen voor commerciële hotelprojecten omvatten de volgende diensten:   1. Creatief CAD Ontwerp: Geef ons uw plattegrond of verzend over de metingen van uw ruimte (als u geen professionele ontwerper hebt, met de hand slechts zal het trekken van schets met duidelijke afmetingen werken). Ons ontwerpteam zal met een douane geschikte oplossing op de proppen komen en zal een voorstel overhandigen om uw behoeften te passen. 2. Douane-vervaardigt: Wij creëren precies wat u, volgens uw smaken wilt, en gebaseerd op uw ontwerpvereisten. In feite, kunnen het grootste deel van onze modellen volgens materiaal, kleur, of grootte worden aangepast. U kunt ons uw ontwerpplan ook geven en wij zullen een nieuwe vorm creëren want u op de vereisten baseerde u specificeert. 3. Volledige plannen: Voor plaatsing, ontvangstgebieden, bestuurskamers, conferentieruimten, restaurants, hotels, enz. Wij hebben uitgebreide ervaring werkend met architectenontwerpers overzee, contractanten, en detailhandelaars, en hebben een rijkdom aan internationale steun. 4. Veilige en snelle levering: De levering is meestal door container regelmatig aan overzee land, maar als minder dan FCL, kleine orde door LCL verzending ook een optie is. Wij zijn bekwaam bij het consolideren van verzendingen van verschillende kopers in grote containers aan schip aan dezelfde stad overzee zodat zullen zij dezelfde PEUL hebben. 5. Overleg en de post-verkoopdienst: Wij steunen u door het leven van uw aankoop, en ons meertalig verkoopteam is beschikbaar om in werktijd te communiceren.   Welkom om onze fabriek te bezoeken.

  De unieke Houten Hoogste Lijst van de de Gangconsole van de Metaalbasis voor Hotelmeubilair

  De unieke Houten Hoogste Lijst van de de Gangconsole van de Metaalbasis voor Hotelmeubilair
  Unieke van de de Basisgang van het Ontwerp Houten Hoogste Metaal de Consolelijst voor Hotelmeubilair     Specificatie   Productnaam Houten Consolelijst Punt Nr Hn-CT302 Stijl Modern Leveringscapaciteit 200PC per maand MOQ 5PC Het gebruiken van Waaier Hotelhal/Gang Materiaal Metaalbasis, Houten Bovenkant Verpakking (1) binnenkant: de houten delen zijn enwind met schuim, buiten: karton:  1pcs/ctn (2) buitenkant: K=K 5 lagen sterke kartons met gedrukt teken (3) keur het verzoek van klanten goed Betalingsvoorwaarden De storting van T/T 30% vóór productie, 70%-saldo dat vóór lading wordt betaald     Gedetailleerde informatie:   1) Hoog - kwaliteit van Stevig rubberhout 2) Hoge - dichtheidsmdf/Hoog - kwaliteit van Triplex 3) Ingevoerd 0.6mm diktevernisje 4) De welkom Douane maakt/Ontwerp 5) Gebruikt bronsmetaal 6) Gebeëindigd bladgoud/het schilderen Gebruik 7) Druk: milieuvriendelijk. 8) Al blootgesteld hout is verenigbaar in kleur en kwaliteit 9) Alle verbindingen strak en eenvormig die worden verzekerd om te zijn alvorens te verschepen     Onze dienst:   Onze kant en klare oplossingen voor commerciële hotelprojecten omvatten de volgende diensten:   1. Creatief CAD Ontwerp: Geef ons uw plattegrond of verzend over de metingen van uw ruimte (als u geen professionele ontwerper hebt, met de hand slechts zal het trekken van schets met duidelijke afmetingen werken). Ons ontwerpteam zal met een douane geschikte oplossing op de proppen komen en zal een voorstel overhandigen om uw behoeften te passen.   2. Douane-vervaardigt: Wij creëren precies wat u, volgens uw smaken wilt, en gebaseerd op uw ontwerpvereisten. In feite, kunnen het grootste deel van onze modellen volgens materiaal, kleur, of grootte worden aangepast. U kunt ons uw ontwerpplan ook geven en wij zullen een nieuwe vorm creëren want u op de vereisten baseerde u specificeert.   3. Volledige plannen: Voor plaatsing, ontvangstgebieden, bestuurskamers, conferentieruimten, restaurants, hotels, enz. Wij hebben uitgebreide ervaring werkend met architectenontwerpers overzee, contractanten, en detailhandelaars, en hebben een rijkdom aan internationale steun.   4. Veilige en snelle levering: De levering is meestal door container regelmatig aan overzee land, maar als minder dan FCL, kleine orde door LCL verzending ook een optie is. Wij zijn bekwaam bij het consolideren van verzendingen van verschillende kopers in grote containers aan schip aan dezelfde stad overzee zodat zullen zij dezelfde PEUL hebben.   5. Overleg en de post-verkoopdienst: Wij steunen u door het leven van uw aankoop, en ons meertalig verkoopteam is beschikbaar om in werktijd te communiceren.     Ongeveer Ons bedrijf   Henar Hotel Furniture, dat meer dan 10 jaar wordt gevestigd, is een restaurant en hotelmeubilairfabrikant en exporteur. Ons gamma van het aanbieden omvat Restaurantstoelen, de Stoelen van de Koffiewinkel, Lijsten, Barlijsten & Krukken, Hotelzaal Reeks, het Meubilair van de Hotelhal.     Kwaliteitscontrole in productie   (1) vóór productie, zullen wij het materiaal met kleuren en eigenschappen controleren om alles ervoor te zorgen wij op de massaproduktie zijn strikt zelfde zoals de getoonde steekproef gebruiken. (2) wij zullen elke stappen van de productie van bij het begin vinden. (3) wanneer gebeëindigd punt, QC controles. (4) vóór verpakking, zal elk punt worden schoongemaakt en worden gecontroleerd. (5) vóór het laden, kunnen de cliënten QC verzenden of een derde partij richten om de kwaliteit te controleren. Wij zullen ons te helpen beste proberen wanneer het probleem voorkomt.   Gangconsole

  Het moderne Metaal en de Houten Lijst van de Okkernootconsole voor Slaapkamervernisje eindigen

  Het moderne Metaal en de Houten Lijst van de Okkernootconsole voor Slaapkamervernisje eindigen
  Modern Metaal en Houten van de de Luxeokkernoot van de Hobbyhal de Consolelijst voor Slaapkamer     Specificatie   Productnaam Houten Consolelijst Punt Nr Hn-CT303 Stijl Modern Leveringscapaciteit 200PC per maand MOQ 5PC Het gebruiken van Waaier Hotelhal/Gang Materiaal Metaalbasis, Houten Bovenkant Verpakking (1) binnenkant: de houten delen zijn enwind met schuim, buiten: karton:  1pcs/ctn (2) buitenkant: K=K 5 lagen sterke kartons met gedrukt teken (3) keur het verzoek van klanten goed Betalingsvoorwaarden De storting van T/T 30% vóór productie, 70%-saldo dat vóór lading wordt betaald     Gedetailleerde informatie:   1) Hoog - kwaliteit van Stevig rubberhout 2) Hoge - dichtheidsmdf/Hoog - kwaliteit van Triplex 3) Ingevoerd 0.6mm diktevernisje 4) De welkom Douane maakt/Ontwerp 5) Gebruikt bronsmetaal 6) Gebeëindigd bladgoud/het schilderen Gebruik 7) Druk: milieuvriendelijk. 8) Al blootgesteld hout is verenigbaar in kleur en kwaliteit 9) Alle verbindingen strak en eenvormig die worden verzekerd om te zijn alvorens te verschepen     Onze dienst:   Onze kant en klare oplossingen voor commerciële hotelprojecten omvatten de volgende diensten:   1. Creatief CAD Ontwerp: Geef ons uw plattegrond of verzend over de metingen van uw ruimte (als u geen professionele ontwerper hebt, met de hand slechts zal het trekken van schets met duidelijke afmetingen werken). Ons ontwerpteam zal met een douane geschikte oplossing op de proppen komen en zal een voorstel overhandigen om uw behoeften te passen.   2. Douane-vervaardigt: Wij creëren precies wat u, volgens uw smaken wilt, en gebaseerd op uw ontwerpvereisten. In feite, kunnen het grootste deel van onze modellen volgens materiaal, kleur, of grootte worden aangepast. U kunt ons uw ontwerpplan ook geven en wij zullen een nieuwe vorm creëren want u op de vereisten baseerde u specificeert.   3. Volledige plannen: Voor plaatsing, ontvangstgebieden, bestuurskamers, conferentieruimten, restaurants, hotels, enz. Wij hebben uitgebreide ervaring werkend met architectenontwerpers overzee, contractanten, en detailhandelaars, en hebben een rijkdom aan internationale steun.   4. Veilige en snelle levering: De levering is meestal door container regelmatig aan overzee land, maar als minder dan FCL, kleine orde door LCL verzending ook een optie is. Wij zijn bekwaam bij het consolideren van verzendingen van verschillende kopers in grote containers aan schip aan dezelfde stad overzee zodat zullen zij dezelfde PEUL hebben.   5. Overleg en de post-verkoopdienst: Wij steunen u door het leven van uw aankoop, en ons meertalig verkoopteam is beschikbaar om in werktijd te communiceren.     Ongeveer Ons bedrijf   Henar Hotel Furniture, dat meer dan 10 jaar wordt gevestigd, is een restaurant en hotelmeubilairfabrikant en exporteur. Ons gamma van het aanbieden omvat Restaurantstoelen, de Stoelen van de Koffiewinkel, Lijsten, Barlijsten & Krukken, Hotelzaal Reeks, het Meubilair van de Hotelhal.     Kwaliteitscontrole in productie   (1) vóór productie, zullen wij het materiaal met kleuren en eigenschappen controleren om alles ervoor te zorgen wij op de massaproduktie zijn strikt zelfde zoals de getoonde steekproef gebruiken. (2) wij zullen elke stappen van de productie van bij het begin vinden. (3) wanneer gebeëindigd punt, QC controles. (4) vóór verpakking, zal elk punt worden schoongemaakt en worden gecontroleerd. (5) vóór het laden, kunnen de cliënten QC verzenden of een derde partij richten om de kwaliteit te controleren. Wij zullen ons te helpen beste proberen wanneer het probleem voorkomt.   Gangconsole

  De het moderne Commerciële Meubilair van de Restaurantbar/Plaatsing van de Restaurantcabine

  De het moderne Commerciële Meubilair van de Restaurantbar/Plaatsing van de Restaurantcabine
  In het groot Moderne van het de Barmeubilair van het Ontwerp Commerciële Restaurant de Cabineplaatsing     Lever uw bar of restaurant met de fijnste commerciële cabines beschikbaar op de markt. Wij bieden houten restaurantcabines, beklede restaurantcabines, het wachten banken, en contourcabines in een grote verscheidenheid van kleuren en stijlen aan. Elk van onze commerciële cabines worden gebouwd om van de fijnste materialen te duren terwijl aantrekkelijk, comfortabel, en betaalbaar het blijven. Uw restaurantcabines zijn een zeer belangrijk element in het algemene ontwerp van uw het dineren ruimte. Meer dan zuivere zetels, voegen de cabines aan het algemene gevoel van uw restaurant toe, toevoegend comfort en een distinctieve stijl datvan vele patroons genieten. Het is ook essentieel om de duurzaamheid en het nut van uw commerciële cabines te overwegen, aangezien zij ongetwijfeld heel wat dagelijks gebruik zullen zien.   Of u een nieuw restaurant, opent of eenvoudig bestaande wilt bevorderen, zijn de cabines een noodzakelijke investering die u zou moeten duren velen, zorg-vrije jaren. Onze cabines worden gebouwd en door onze eigen specifieke vaklieden hier in China gebouwd. Omdat wij onze producten vervaardigen, kunnen wij de laagste prijzen op elk van onze commerciële cabines aanbieden, en wij waarborgen het zelfs.     Productdetails   Banketplaatsing Triplex of MDF + Vernisje het eindigen Vernisje het eindigen Natuurlijke korrel of techniek 0.6mm Lakcriterium 5 lagen: 3 fijne verzegelende spray+1-kleurennevel +1 anti-krasnevel Hulpdelen Roestvrij staal/chroom/ijzer of aluminiumlegering (de kleur kan worden aangepast) Blootgestelde vaste lichamen In de oven gedroogd uitgerookt hardhout Spons 45D maagdelijk milieuschuim op zetels, 30D op rug en wapens Stoffering Stof/kunstleer/microfiber leer      

  Pu-de Cabinemeubilair van het Leerrestaurant met Houten Kader, Kussenrug en Seat

  Pu-de Cabinemeubilair van het Leerrestaurant met Houten Kader, Kussenrug en Seat
  Pu-de Cabinemeubilair van het Leerrestaurant met Houten Kader, Kussenrug en Seat     Waarom kies Henar Furniture? - Directe de fabriek, meer dan 10 jaar ervaart in maathotelmeubilair. - Duizenden van klant kiezen ons als hun leverancier, en waarderen hoogst voor onze kwaliteitsproduct en op tijd levering. - Diverse modellen kunnen voor uw projecten worden geselecteerd. - Het materiaal, de kleur en de grootte kunnen dienovereenkomstig worden veranderd. - Het ontwerpwerk kan uw niveau van het project en definitieve gevolgen verbeteren. - De sterke R&D-mogelijkheden kunnen de kosten verminderen en uw begroting ontmoeten. - Detailsmededeling en steekproevenbevestiging om uw orde volkomen te verwerken.     Productdetails   Materiaal Plywood/MDF + Stoffering Lak Milieuvriendelijk Spons 40D-45D hoog - dichtheid Lijm Formaldehyde≤3mg/100g Stoffering Pu/het leer/de Stof van Microfiber Opslagbasis Facultatief Bouw Afgedwongen tapgat en pen Vernisje 0.6mm aard/engineerd Vuurvaste Britisn BS5852, (facultatieve) BS7176 Houten behandeling In de oven gedroogd Amerikaanse vuurvast (Facultatief) CA117 Garantie 3-5Years Verpakking PE wrapper+Rubber pat+ Zak Certificaat SGS, Bureau Veritas Kleur Aangepast Afmeting Aangepast     Kwaliteitscontrole in productie     (1) vóór productie, zullen wij het materiaal met kleuren en eigenschappen controleren om alles ervoor te zorgen wij op de massa gebruiken de productie is strikt zelfde zoals de getoonde steekproef. (2) wij zullen elke stappen van de productie van bij het begin vinden. (3) wanneer gebeëindigd punt, QC controles. (4) vóór verpakking, zal elk punt worden schoongemaakt en worden gecontroleerd. (5) vóór het laden, kunnen de cliënten QC verzenden of een derde partij richten om de kwaliteit te controleren. Wij zullen ons te helpen beste proberen wanneer het probleem voorkomt.     De Foto van het productdetail         Gelijkaardige Stijl       Projectgeval      

  Van het het Meubilairleer van het hotelrestaurant de Bankcabine om Vorm 3 - 5 Jaar Waarborg

  Van het het Meubilairleer van het hotelrestaurant de Bankcabine om Vorm 3 - 5 Jaar Waarborg
  Van het het Meubilairleer van het hotelrestaurant de Bankcabine, met ronde vorm of halve maan     Productdetails   Materiaal Plywood/MDF + Stoffering Lak Milieuvriendelijk Spons 40D-45D hoog - dichtheid Lijm Formaldehyde≤3mg/100g Stoffering Pu/het leer/de Stof van Microfiber Opslagbasis Facultatief Bouw Afgedwongen tapgat en pen Vernisje 0.6mm aard/engineerd Vuurvaste Britisn BS5852, (facultatieve) BS7176 Houten behandeling In de oven gedroogd Amerikaanse vuurvast (Facultatief) CA117 Garantie 3-5Years Verpakking PE wrapper+Rubber pat+ Zak Certificaat SGS, Bureau Veritas Kleur Aangepast Afmeting Aangepast     Levering:   Het is ongeveer 25-45 dagen (na ontvangen storting) voor de productie. U kunt ons informeren een geschatte leveringsdatum, zullen wij volgens onze productieplanning schikken. Voor aangepaste producten, vergt het 3-5 dagen om de CAD tekeningen uit te werken. Nu en dan kan het vertragen door vakantie of milieucontrole te controleren.     Kwaliteitscontrole in productie   (1) vóór productie, zullen wij het materiaal met kleuren en eigenschappen controleren om alles ervoor te zorgen wij op de massa gebruiken de productie is strikt zelfde zoals de getoonde steekproef. (2) wij zullen elke stappen van de productie van bij het begin vinden. (3) wanneer gebeëindigd punt, QC controles. (4) vóór verpakking, zal elk punt worden schoongemaakt en worden gecontroleerd. (5) vóór het laden, kunnen de cliënten QC verzenden of een derde partij richten om de kwaliteit te controleren. Wij zullen ons te helpen beste proberen wanneer het probleem voorkomt.     De naverkoopdienst:   Tevreden om ons via e direct te contacteren - post of vraag wat er ook u om het even welk vereiste hebt of klaagt. Onze verkoop zou u in 24hours antwoorden.     De Foto van het productdetail         Gelijkaardige Stijl       Projectgeval    

  Grijze van de het Meubilair Grote Moderne Vrije tijd van de Hotelhal de Wartel Houten Stoel

  Grijze van de het Meubilair Grote Moderne Vrije tijd van de Hotelhal de Wartel Houten Stoel
  Van het de Halmeubilair van het goede Kwaliteitshotel van de de Vrije tijdswartel de Grote Moderne Houten Stoel     Ongeveer Henar   Henar Hotel Furniture, meer dan 10 jaar wordt gevestigd, is een restaurant en hotelmeubilairfabrikant en exporteur die. Ons gamma van het aanbieden omvat Restaurantstoelen, de Stoelen van de Koffiewinkel, Lijsten, Barlijsten & Krukken, Hotelzaal Reeks, het Meubilair van de Hotelhal.     Specificatie   Productnaam  Vrije tijdsstoel Punt Nr. Hn-LC625 Grootte (W*D*H, mm) Norm Materiaal stevig Ashout, de stoffering van de linnenstof MOQ (PCs) 20 PCs Verpakking Bellenzak met EPE-zak Ladingshaven Shenzhen of Guangzhou Betalingstermijn T/T     Onze dienst:   Onze kant en klare oplossingen voor commerciële hotelprojecten omvatten de volgende diensten:   1. Creatief CAD Ontwerp: Geef ons uw plattegrond of verzend over de metingen van uw ruimte (als u geen professionele ontwerper hebt, met de hand slechts zal het trekken van schets met duidelijke afmetingen werken). Ons ontwerpteam zal met een douane geschikte oplossing op de proppen komen en zal een voorstel overhandigen om uw behoeften te passen. 2. Douane-vervaardigt: Wij creëren precies wat u, volgens uw smaken wilt, en gebaseerd op uw ontwerpvereisten. In feite, kunnen het grootste deel van onze modellen volgens materiaal, kleur, of grootte worden aangepast. U kunt ons uw ontwerpplan ook geven en wij zullen een nieuwe vorm creëren want u op de vereisten baseerde u specificeert. 3. Volledige plannen: Voor plaatsing, ontvangstgebieden, bestuurskamers, conferentieruimten, restaurants, hotels, enz. Wij hebben uitgebreide ervaring werkend met architectenontwerpers overzee, contractanten, en detailhandelaars, en hebben een rijkdom aan internationale steun. 4. Veilige en snelle levering: De levering is meestal door container regelmatig aan overzee land, maar als minder dan FCL, kleine orde door LCL verzending ook een optie is. Wij zijn bekwaam bij het consolideren van verzendingen van verschillende kopers in grote containers aan schip aan dezelfde stad overzee zodat zullen zij dezelfde PEUL hebben. 5. Overleg en de post-verkoopdienst: Wij steunen u door het leven van uw aankoop, en ons meertalig verkoopteam is beschikbaar om in werktijd te communiceren.     Detailfoto      

  De vereenvoudigde Slappere Kruk van het Laag Enige Metaal met 45#-Dichtheidsspons het Vullen

  De vereenvoudigde Slappere Kruk van het Laag Enige Metaal met 45#-Dichtheidsspons het Vullen
  De moderne Vereenvoudigde van de het Metaalvrije tijd van de Manier Slappere Laag Enige Stoel van de de Krukbank     Voordelen   1. Het uitstekende ontwerp van de woonkamerstoel 2. Metaal of roestvrij staalbasis 3. Pu/Leer/stoffendekking 4. Een brede selectie van kleur 5. OEM aanvaardbaar ODM       De Details van de vrije tijdsstoel     Productnaam De Stoelen van de metaalvrije tijd Punt Nr. Hn-LC617 Materiaal Metaal, Roestvrij staal Grootte Norm Kleur Blauw Stijl Moderne en eenvoudige stijl MOQ 20 PCs OEM Aanvaardbaar Pakket De zak van EPE & van de bel, standaard de uitvoerkarton. Het ontwerp van kopers voor pakket is aanvaardbaar. Levertijd 30 dagen na ontvangen storting Betalingstermijn De Storting van T/T 40%, 60%-saldo vóór verzending Ladingshaven Shenzhen, Guangdong     Garantie:   De waarborgtijd hangt van producten af, meestal is 1-3 jaar. Nochtans, is deze garantie niet in de situatie van toepassing hieronder: 1) Als u er niet in slaagt om de producten overeenkomstig de gebruikersinstructies in werking te stellen of te gebruiken. 2) Opzettelijke schade, abnormale opslag of arbeidsvoorwaarden, ongeval, achteloosheid door u of door om het even welke derde partij. 3) Om het even welke die specificaties door u worden verstrekt.       Klantenvragen & Antwoorden:   Q1. Waar is uw fabriek? A1. Onze fabriek is op de Industriegebied van Nanhai Shatou, hebben wij ook toonzaal in het beroemde Meubilair stad-Lecong. Welkom bezoeken, alstublieft op wechat (+86-139 2486 0422) contacteren, zullen wij de plaats naar u verzenden.   Q2. Kunt u OEM of ODM orden goedkeuren? A2. Ja, kunnen wij. De aangepaste orden worden ook met ingestemd.   Q3. Wat de steekproefkosten? A3. Tevreden om ons verkoopteam te contacteren, en hen uw te vertellen vereiste, zij de steekproefkosten u zullen controleren. (1) als wij geen voorraad hebben, zullen de steekproefkosten van de gehele verkoopprijzen verdubbelen, kunnen de extra kosten van de steekproef aan klanten worden terugbetaald nadat de klanten de grote orde bevestigden, en de verschepende prijs zou door klanten moeten worden betaald. (2) voor aangepaste steekproef, afzonderlijk zullen de steekproefprijzen worden geciteerd.   Q4. Wat over de garantie van de producten? A4. 3 jaar garantie, tijdens de periode, zullen wij verantwoordelijk voor de schade toe te schrijven aan de tekorten in productie.   Q5. Wat over de betalingstermijnen? A5. FOB, wordt EXW, CFR en CIF goedgekeurd.   Q6. Wat is MOQ? A6. (1). Voor behulpzame klanten op lange termijn, geen beperkt op minimumordehoeveelheid. (2). Als u het meubilair voor uw eigen hotel koopt, vereisen wij minimum volgens de producten u vereist.   Q7. Levertijd? A7. Steekproef 20 dagen, massaproducten 30-45 dagen voor 1*20GP & 40HQ.   Q8. Wat kan die ik als het punt tijdens vervoer wordt beschadigd doen? A8. Ons klantenservicepersoneel zal u met om het even welke vragen of zorgen helpen. In om het even welke omstandigheid, zullen wij goed ingepakte productenbeelden alvorens nemen te verschepen. Zo als om het even welke schade op producten, gelieve beelden voor ons vriendelijk te nemen.     Detailfoto voor Slaapkamer  

  Van de de Kledingsopslag van de douaneluxe Stevige Houten het Meubilairreeksen Vriendschappelijke Eco -

  Van de de Kledingsopslag van de douaneluxe Stevige Houten het Meubilairreeksen Vriendschappelijke Eco -
  Naar maat gemaakt het Meubilair van de Kledingsopslag en het Meubilairontwerp van de Winkelvertoning     Specificaties:   1. Milieuvriendelijke, gezonde, niet-toxische MDF 2. De hardwaremontage van de merknamen antirust& snelheid  3. Hoge machts eeuwige energy-saving LEIDEN licht met diverse kleuren   Type Kledend opslagmeubilair Grootte Aangepast Toepassing Kledende opslag, kledende winkel Certificaat ISO9000, SGS, FSC, CEG Hout  Natuurlijk hout MDF/Plywood MDF omvat met houtvernisje Eindig  Natuurlijk vernisje + natuurlijke kleur, Olieverf Cetificated de last vrije, lichte geur, door CEG Ironmongeries Hoog - kwaliteit en hoge zuiverheid, Bestand tegen roest. Verpakkingsdetails: één stuk, a-karton = EPE-schuim + Polyfoam-hoekbescherming + geweven zak Prijs Groothandelsprijs, fabrieksfabrikant Onze dienst de douane maakt meubilair, in het groot meubilair Hoofdproducten Hotelmeubilair, Slaapkamermeubilair, Douanemeubilair, Bankreeks, Houten Deur,  Houten Meubilair, Hotel het Leveren, het Dineren Stoel, Hotelbank, Halmeubilair, koffiebar  meubilair, Kledend Opslagmeubilair     Beschrijving:   1. fabrikant van het de vertoningsmeubilair van de 10 jaarervaring de commerciële 2. 7*24 urenberoeps pre & na de verkoopdienst 3. 10 hoogste internationale ontwerpers aan waarborg perfect& creatief ontwerp voor furnitrue voor kledingsopslag. 4. Uitstekend vakmanschap met goede kwaliteit en professionele installatiegids te dienen.  5. Scherpe capaciteit om huidige tendensen te vangen. 6. Werk met vele beroemde merken samen en bouw met succes onze goede reputatie op.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en binnen voortdurend  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.      

  Niet - Giftige van de de Winkelvertoning van de Kledingsopslag EX het Meubilair Witte Kleur ISO9000

  Niet - Giftige van de de Winkelvertoning van de Kledingsopslag EX het Meubilair Witte Kleur ISO9000
  Meubilair van de de Kledingsopslag van het manierontwerp het Kleinhandels en het Meubilair van de Winkelvertoning     Specificaties:   1. Milieuvriendelijke, gezonde, niet-toxische MDF 2. De hardwaremontage van de merknamen antirust& snelheid  3. Hoge machts eeuwige energy-saving LEIDEN licht met diverse kleuren   Type Kledend opslagmeubilair Grootte Aangepast Toepassing Kledende opslag, kledende winkel Certificaat ISO9000, SGS, FSC, CEG Hout  Natuurlijk hout MDF/Plywood MDF omvat met houtvernisje Eindig  Natuurlijk vernisje + natuurlijke kleur, Olieverf Cetificated de last vrije, lichte geur, door CEG Ironmongeries Hoog - kwaliteit en hoge zuiverheid, Bestand tegen roest. Verpakkingsdetails: één stuk, a-karton = EPE-schuim + Polyfoam-hoekbescherming + geweven zak Prijs Groothandelsprijs, fabrieksfabrikant Onze dienst de douane maakt meubilair, in het groot meubilair Hoofdproducten Hotelmeubilair, Slaapkamermeubilair, Douanemeubilair, Bankreeks, Houten Deur,  Houten Meubilair, Hotel het Leveren, het Dineren Stoel, Hotelbank, Halmeubilair, koffiebar  meubilair, Kledend Opslagmeubilair     Beschrijving:   1. fabrikant van het de vertoningsmeubilair van de 10 jaarervaring de commerciële 2. 7*24 urenberoeps pre & na de verkoopdienst 3. 10 hoogste internationale ontwerpers aan waarborg perfect& creatief ontwerp voor furnitrue voor kledingsopslag. 4. Uitstekend vakmanschap met goede kwaliteit en professionele installatiegids te dienen.  5. Scherpe capaciteit om huidige tendensen te vangen. 6. Werk met vele beroemde merken samen en bouw met succes onze goede reputatie op.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en binnen voortdurend  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.      

  Het Meubilair van de de Kledingsopslag van de Fashionalslaapkamer, het Meubilair van de Detailhandelvertoning

  Het Meubilair van de de Kledingsopslag van de Fashionalslaapkamer, het Meubilair van de Detailhandelvertoning
  Meubilair van de de Kledingsopslag van het manierontwerp het Kleinhandels en het Meubilair van de Winkelvertoning     Specificaties:   1. Milieuvriendelijke, gezonde, niet-toxische MDF 2. De hardwaremontage van de merknamen antirust& snelheid  3. Hoge machts eeuwige energy-saving LEIDEN licht met diverse kleuren   Type Kledend opslagmeubilair Grootte Aangepast Toepassing Kledende opslag, kledende winkel Certificaat ISO9000, SGS, FSC, CEG Hout  Natuurlijk hout MDF/Plywood MDF omvat met houtvernisje Eindig  Natuurlijk vernisje + natuurlijke kleur, Olieverf Cetificated de last vrije, lichte geur, door CEG Ironmongeries Hoog - kwaliteit en hoge zuiverheid, Bestand tegen roest. Verpakkingsdetails: één stuk, a-karton = EPE-schuim + Polyfoam-hoekbescherming + geweven zak Prijs Groothandelsprijs, fabrieksfabrikant Onze dienst de douane maakt meubilair, in het groot meubilair Hoofdproducten Hotelmeubilair, Slaapkamermeubilair, Douanemeubilair, Bankreeks, Houten Deur,  Houten Meubilair, Hotel het Leveren, het Dineren Stoel, Hotelbank, Halmeubilair, koffiebar  meubilair, Kledend Opslagmeubilair     Beschrijving:   1. fabrikant van het de vertoningsmeubilair van de 10 jaarervaring de commerciële 2. 7*24 urenberoeps pre & na de verkoopdienst 3. 10 hoogste internationale ontwerpers aan waarborg perfect& creatief ontwerp voor furnitrue voor kledingsopslag. 4. Uitstekend vakmanschap met goede kwaliteit en professionele installatiegids te dienen.  5. Scherpe capaciteit om huidige tendensen te vangen. 6. Werk met vele beroemde merken samen en bouw met succes onze goede reputatie op.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en binnen voortdurend  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.      

  Het witte Kleinhandelsmeubilair van de Kledingsopslag, Vertoningsmeubilair voor Detailhandels

  Het witte Kleinhandelsmeubilair van de Kledingsopslag, Vertoningsmeubilair voor Detailhandels
  Het Meubilair van de de Kledingsopslag van het luxemerk Kleinhandels en het Meubilairontwerp van de Winkelvertoning     Specificaties:   1. Milieuvriendelijke, gezonde, niet-toxische MDF 2. De hardwaremontage van de merknamen antirust& snelheid  3. Hoge machts eeuwige energy-saving LEIDEN licht met diverse kleuren   Type Kledend opslagmeubilair Grootte Aangepast Toepassing Kledende opslag, kledende winkel Certificaat ISO9000, SGS, FSC, CEG Hout  Natuurlijk hout MDF/Plywood MDF omvat met houtvernisje Eindig  Natuurlijk vernisje + natuurlijke kleur, Olieverf Cetificated de last vrije, lichte geur, door CEG Ironmongeries Hoog - kwaliteit en hoge zuiverheid, Bestand tegen roest. Verpakkingsdetails: één stuk, a-karton = EPE-schuim + Polyfoam-hoekbescherming + geweven zak Prijs Groothandelsprijs, fabrieksfabrikant Onze dienst de douane maakt meubilair, in het groot meubilair Hoofdproducten Hotelmeubilair, Slaapkamermeubilair, Douanemeubilair, Bankreeks, Houten Deur,  Houten Meubilair, Hotel het Leveren, het Dineren Stoel, Hotelbank, Halmeubilair, koffiebar  meubilair, Kledend Opslagmeubilair     Beschrijving:   1. fabrikant van het de vertoningsmeubilair van de 10 jaarervaring de commerciële 2. 7*24 urenberoeps pre & na de verkoopdienst 3. 10 hoogste internationale ontwerpers aan waarborg perfect& creatief ontwerp voor furnitrue voor kledingsopslag. 4. Uitstekend vakmanschap met goede kwaliteit en professionele installatiegids te dienen.  5. Scherpe capaciteit om huidige tendensen te vangen. 6. Werk met vele beroemde merken samen en bouw met succes onze goede reputatie op.     Concurrentievoordeel:   In de loop van de jaren, heeft Henar de vijfsterren de dienstnormen van „Nauwkeurigheid, zorgvuldigheid aangehangen,  consientiousness, considenration en geduld“, ernaar strevend om de klantentevredenheid te ontmoeten en binnen voortdurend  het concept van „DOET WELKE KLANT WIL, DENKT WELKE KLANT“ GEEFT om de „dienst“ te doordringen  in onze merkwaarde.      

  De economische Koffietafel van het het Meubilairroestvrije staal van de Luxewoonkamer

  De economische Koffietafel van het het Meubilairroestvrije staal van de Luxewoonkamer
  Koffietafel van het het Meubilair de Witte Marmeren Hoogste Roestvrije staal van de hotelwoonkamer     Productdetails   Punt:  Woonkamerkoffietafel Materiaal:  Stainelssstaal of metaalbasis/marmer of glasbovenkant Beschrijving:  Dit ontwerp is populair in de Noord-Euro en Amerika Levertijd:  25-45 dagen na het ontvangen van storting Verpakking:  Karton Producteigenschappen:  Milieuvriendelijk groen product  Economisch, modieus en comfortabel ontwerp  Wijd gebruikt in restaurant, koffie, hotel, school, huis Kleur  wit, zwart, grijs, geel  Klant gemaakte kleur voor meer dan 20 stukken De dienstwaaier  1. Productie en het ontwerpen  2. Logistiek:  1) oceaan, lucht, uitdrukkelijk, consolidatie enz.,  2) bedrijfstermijnen: FOB- EXW, CIF.  3. Het assembleren: verstrek technische directeur  4. De speciale dienst: Keur gemengde of kleine orde goed Het specialiseren vanzich naar maat gemaakt project s.     De koffietafel detailleerde:   1) Koffietafel, natuurlijke marmer of steen, roestvrij staalbeen. 2) Het been zou verandering in nevel kunnen zijn en als eisen van de klanten verchromen. 3) De kleur van het been zou in andere kleur kunnen worden veranderd.     Klantenvragen & Antwoorden:   Q1. Waar is uw fabriek? A1. Onze fabriek is op de Industriegebied van Nanhai Shatou, hebben wij ook toonzaal in het beroemde Meubilair stad-Lecong. Welkom bezoeken, alstublieft op wechat (+86-139 2486 0422) contacteren, zullen wij de plaats naar u verzenden.   Q2. Kunt u OEM of ODM orden goedkeuren? A2. Ja, kunnen wij. De aangepaste orden worden ook met ingestemd.   Q3. Wat de steekproefkosten? A3. Tevreden om ons verkoopteam te contacteren, en hen uw te vertellen vereiste, zij de steekproefkosten u zullen controleren. (1) als wij geen voorraad hebben, zullen de steekproefkosten van de gehele verkoopprijzen, de extra kosten van de steekproef verdubbelen kan aan klanten worden terugbetaald nadat de klanten de grote orde bevestigden, en de verschepende prijs zou door klanten moeten worden betaald. (2) voor aangepaste steekproef, afzonderlijk zullen de steekproefprijzen worden geciteerd.   Q4. Wat over de garantie van de producten? A4. 3 jaar garantie, tijdens de periode, zullen wij verantwoordelijk voor de schade toe te schrijven aan de tekorten in productie.   Q5. Wat over de betalingstermijnen? A5. FOB, wordt EXW, CFR en CIF goedgekeurd.   Q6. Wat is MOQ? A6. (1). Voor behulpzame klanten op lange termijn, geen beperkt op minimumordehoeveelheid. (2). Als u het meubilair voor uw eigen hotel koopt, vereisen wij minimum volgens de producten u vereist.   Q7. Levertijd? A7. Steekproef 20 dagen, massaproducten 30-45 dagen voor 1*20GP & 40HQ.   Q8. Wat kan die ik als het punt tijdens vervoer wordt beschadigd doen? A8. Ons klantenservicepersoneel zal u met om het even welke vragen of zorgen helpen. In om het even welke omstandigheid, zullen wij goed nemen ingepakte productenbeelden alvorens te verschepen. Zo als om het even welke schade op producten, gelieve beelden voor ons vriendelijk te nemen.     Waarom u kiest ons?   Henar is een professionele meubilairfabrikant. OEM de orde, douane maakt producten is aanvaardbaar. Wij concentreren ons etc. in Hotelmeubilair, restaurantmeubilair, barmeubilair. Als u onderzoek of projectbehoefte aan onderzoek hebt, gelieve te voelen vrij om ons de CAD tekening en ontwerpen te verzenden. Wij zullen de prijs voor u controleren en berekenen.   Onze technische arbeiders hebben meer dan 10 jaar ervarings in het ontwerpen van & het aanpassen van al soort hotelmeubilair. Welkom om ons uw ideeën, beelden, 3D concept, handontwerp en Autocad tekening te verzenden. Wij doen goed in OEM/ODM-de diensten, verschillende stijl, kleur, grootte, kan het materiaal beschikbaar zijn.   Wij hebben verschillende soorten slaapkamerreeksen om aan uw vereisten, met inbegrip van bedden, hoofdeinde, stoelen etc. te voldoen, nightstand, lijst. Het grootste deel van onze producten zijn houten die meubilair, met hard-wasolie wordt gebeëindigd, milieubescherming.     Detailfoto       Projectgeval           Marmeren Hoogste Koffietafel

  Het modieuze Meubilair van de Luxewoonkamer, de Marmeren Hoogste Koffietafel van de Metaalbasis

  Het modieuze Meubilair van de Luxewoonkamer, de Marmeren Hoogste Koffietafel van de Metaalbasis
  Van het het Meubilairmetaal van de hotelwoonkamer Moderne de Basis Marmeren Hoogste Koffietafel     Specificatie   Punt:  Woonkamerkoffietafel Materiaal:  Stainelssstaal of metaalbasis/marmer of glasbovenkant Beschrijving:  Dit ontwerp is populair in de Noord-Euro en Amerika Levertijd:  25-45 dagen na het ontvangen van storting Verpakking:  Karton Producteigenschappen:  Milieuvriendelijk groen product  Economisch, modieus en comfortabel ontwerp  Wijd gebruikt in restaurant, koffie, hotel, school, huis Kleur  wit, zwart, grijs, geel  Klant gemaakte kleur voor meer dan 20 stukken De dienstwaaier  1. Productie en het ontwerpen  2. Logistiek:  1) oceaan, lucht, uitdrukkelijk, consolidatie enz.,  2) bedrijfstermijnen: FOB- EXW, CIF.  3. Het assembleren: verstrek technische directeur  4. De speciale dienst: Keur gemengde of kleine orde goed Het specialiseren vanzich naar maat gemaakt project s.     De Beschrijving van de roestvrij staalkoffietafel   1. Verwijderbaar, sparen huisruimte en geschikt 2. Nieuwe mannequin, vlotte lijnen en vorm 3. Gemakkelijk Onderhoud, gemakkelijk schoon te maken 4. Redelijke prijs en hoog - kwaliteit 5. Keur OEM (origineel materiaalfabrikant) goed     Klantenvragen & Antwoorden:   Q1. Waar is uw fabriek? A1. Onze fabriek is op de Industriegebied van Nanhai Shatou, hebben wij ook toonzaal in het beroemde Meubilair stad-Lecong. Welkom bezoeken, alstublieft op wechat (+86-139 2486 0422) contacteren, zullen wij de plaats naar u verzenden.   Q2. Kunt u OEM of ODM orden goedkeuren? A2. Ja, kunnen wij. De aangepaste orden worden ook met ingestemd.   Q3. Wat de steekproefkosten? A3. Tevreden om ons verkoopteam te contacteren, en hen uw te vertellen vereiste, zij de steekproefkosten u zullen controleren. (1) als wij geen voorraad hebben, zullen de steekproefkosten van de gehele verkoopprijzen, de extra kosten van de steekproef verdubbelen kan aan klanten worden terugbetaald nadat de klanten de grote orde bevestigden, en de verschepende prijs zou door klanten moeten worden betaald. (2) voor aangepaste steekproef, afzonderlijk zullen de steekproefprijzen worden geciteerd.   Q4. Wat over de garantie van de producten? A4. 3 jaar garantie, tijdens de periode, zullen wij verantwoordelijk voor de schade toe te schrijven aan de tekorten in productie.   Q5. Wat over de betalingstermijnen? A5. FOB, wordt EXW, CFR en CIF goedgekeurd.   Q6. Wat is MOQ? A6. (1). Voor behulpzame klanten op lange termijn, geen beperkt op minimumordehoeveelheid. (2). Als u het meubilair voor uw eigen hotel koopt, vereisen wij minimum volgens de producten u vereist.   Q7. Levertijd? A7. Steekproef 20 dagen, massaproducten 30-45 dagen voor 1*20GP & 40HQ.   Q8. Wat kan die ik als het punt tijdens vervoer wordt beschadigd doen? A8. Ons klantenservicepersoneel zal u met om het even welke vragen of zorgen helpen. In om het even welke omstandigheid, zullen wij goed nemen ingepakte productenbeelden alvorens te verschepen. Zo als om het even welke schade op producten, gelieve beelden voor ons vriendelijk te nemen.     Waarom u kiest ons? 1. Wij hebben en geschoolde arbeiders ervaren. 2. Wij hebben professionele verkoopafdeling. 3. Producteigenschap: Met de hand gemaakte hoofdzakelijk &Antiqueimitatie. 4. Ons professioneel QC team heeft strenge eis aan de kwaliteit.     Detailfoto       Projectgeval               Woonkamerkoffietafel

  De bruine Moderne Commerciële Eettafels en de Stoelen van het Restaurantmeubilair

  De bruine Moderne Commerciële Eettafels en de Stoelen van het Restaurantmeubilair
  Bruin Modern de Stoelenstof Bekleed Rubberhout van de Restauranteetkamer     Voordeel van het restaurant van Henar stevige houten het dineren stoel   1. Kwaliteits grondstof: Ingevoerd as stevig hout, Hoogte - dichtheidsschuim, Goede kwaliteit van stof of leer. 2. De structuur is sterk en duurzaam. Het is uitstekende keus voor handelsgebruiken als: restaurant, cafetaria, huis, hotel. 3. Wij besteden aandacht aan het pakket en doen goede bescherming schade tijdens vervoer vermijden     Specificaties:   Voeg luxueuze stijl aan uw eetkamerlijst met toe deze gewaagde Diamant het dineren stoel. Gemaakt met stevige houten benen, doorgenaaide stof en unieke filigraanelementen, zal deze comfortabele stoel gelieve gasten voor de komende jaren.   Materialen: Stof, hout Eindig: Goldleaf Stofferingskleur: Bruin De stoffering vult: Polyester     Toepassingen:   Hotel Hotelhal, openbaar gebied, koffiewinkel, Club Ontvangstcentrum, toilet, kuuroord Restaurant Eetkamer     Beschrijving:   HENAR is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. Geïntroduceerd met ruimteelementen in meubilairontwerp  en vervaardigend, losten wij het probleem van de bekleding van het hotelmeubilair achter binnenlands ontwerp op. Bewaar  traditionele decoratieve esthetica.  HENAR heeft het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd. Millwork omvat deur, deur  kader, raamkozijn, garderobe, paneel van de ijdelheids het tegen, houten muur en plafond. Met sterke productiecapaciteit,  al schrijnwerkerijpunten en het meubilair worden vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd, leidde HENAR om de luxe tot stand te brengen  geschikt-uit in de industrie.     Gelijkaardige Ontwerp het Dineren Stoel (Klikfoto voor meer)  

  De aangepaste Moderne Stoelen van de Restaurant Houten Eetkamer met achter/Bruine Stof Seat

  De aangepaste Moderne Stoelen van de Restaurant Houten Eetkamer met achter/Bruine Stof Seat
  Aangepaste Moderne Restaurant Houten het Dineren Stoel met achter/Bruine Stof Seat     Onze superioriteit   uitstekend ontwerp/uitstekende verschijning beste vakmanschap, superieure materialen de meerkeuze/aangepaste dienst hoog - kwaliteit en concurrerende prijs op tijd levering   Aoubt ons   Onze tenical arbeiders hebben meer dan 20 jaar ervarings in het ontwerpen van & het aanpassen van al soort meubilair. Het welkom verzendt ons uw ideeën, beelden, 3D concept, handontwerp en Autocad tekening. Wij zijn doen goed in OEM/ODM-de diensten, verschillende stijl, kleur, grootte, kan het materiaal beschikbaar zijn. De kwaliteit is belangrijkst voor de klant en onze fabriek. De fabriek die bedrijfsbehoefte op lange termijn willen doen om aandacht op dit te besteden.   Specificatie   Materiaal Stevig Houten Kader + Hoog - dichtheidsspons + Stoffering Lak Milieuvriendelijk Stoffering Pu/het leer/de Stof van Microfiber Opslagbasis Facultatief Bouw Afgedwongen tapgat en pen Stoffering Fluweel/Linnen/pu/microfiber leer Vuurvaste Britisn BS5852, (facultatieve) BS7176 Houten behandeling In de oven gedroogd Verpakking PE wrapper+Rubber pat+carton Certificaat SGS, Bureau Veritas Kleur Aangepast Afmeting Aangepast     EIGENSCHAPPEN   1. de professionele ontwerper en technicist voldoen aan de behoeften van uw nieuwe markt 2. Meer dan 200 types van stof en pu leer, 600 kleuren combinaties voor gemaakt aan orde 3. steekproef voor het bevestigen vóór lading 4. duizenden van schrijver uit de klassieke oudheid en manierontwerp voor het kiezen, vragen de dienst om meer hoge definitiefoto. 5. meer dan tien jaar ervarings die aan de verzekering van vlotte internationale handel en materiële levering naderbij komt 6. Innovatief nieuw wekelijks ontwerp     Garantie: Gewoonlijk, verstrekken wij een garantie voor een periode van 12 maanden. De garantie zou variëren als uw producten, misschien 1 jaar aan 5 jaar, volgens de kwaliteit van materiaal aanpas. Nochtans die, is deze garantie niet in de omstandigheden van toepassing in clausule worden beschreven hieronder: 1) Als u er niet in slaagt om de producten overeenkomstig de gebruikersinstructies in werking te stellen of te gebruiken; 2) opzettelijke schade, abnormale opslag of arbeidsvoorwaarden, ongeval, achteloosheid door u of door om het even welke derde partij; 3) om het even welke die specificaties door u worden verstrekt.     Verwant Restaurantontwerp    

  Het Meubilairreeksen van de restauranteetkamer met de Houten Stoffering van Seat van het Kaderleer

  Het Meubilairreeksen van de restauranteetkamer met de Houten Stoffering van Seat van het Kaderleer
  Stoelen van de restaurant de Moderne Eetkamer met de Houten Stoffering van Seat van het Kaderleer     Specificatie   Productnaam Houten Restaurant Cadeiras Punt Nr Hn-DC215 Stijl Modern Leveringscapaciteit 500PC per maand MOQ 20PC Het gebruiken van Waaier hotelhal/woonkamer/bar/restaurant/huis/bureau/ontvangst enz. Materiaal (1) hoge basis en kader - het stevige houten kader van de kwaliteitsas (2) Seat: hoog - kwaliteitsspons/leer/linnen Verpakking (1) binnenkant: de houten delen zijn enwind met schuim, buiten: karton:  2pcs/ctn (2) buitenkant: K=K 5 lagen sterke kartons met gedrukt teken (3) keur het verzoek van klanten goed Betalingsvoorwaarden De storting van T/T 30% vóór productie, 70%-saldo vóór lading wordt betaald die     Ons voordeel:   * Oplossingen van één stap de volledige pakket voor de overzee commerciële bouw, hotel, school, douane-ontwerpt, productie; * Uw betrouwbare leverancier van Hotel en restaurantmeubilair; * Uitstekende capaciteit aan te passen.     De Dienst van Henar:   1. Positief en snelste antwoord op u binnen 24 uren; 2. De professionele dienst voor u om aan te passen, waardeert u ons de CAD plattegrond als u voor één hotel/restaurantproject plant verzendt, zullen wij de lay-out voor u uitwerken; 3. Alle die transactiedetails moeten dubbel zijn vóór productie worden bevestigd.     Ongeveer Ons bedrijf   Henar Hotel Furniture, meer dan 10 jaar wordt gevestigd, is een restaurant en hotelmeubilairfabrikant en exporteur die. Ons gamma van het aanbieden omvat Restaurantstoelen, de Stoelen van de Koffiewinkel, Lijsten, Barlijsten & Krukken, Hotelzaal Reeks, het Meubilair van de Hotelhal.     Kwaliteitscontrole in productie   (1) vóór productie, zullen wij het materiaal met kleuren en eigenschappen controleren om alles ervoor te zorgen wij op de massaproduktie zijn strikt zelfde zoals de getoonde steekproef gebruiken. (2) wij zullen elke stappen van de productie van bij het begin vinden. (3) wanneer gebeëindigd punt, QC controles. (4) vóór verpakking, zal elk punt worden schoongemaakt en worden gecontroleerd. (5) vóór het laden, kunnen de cliënten QC verzenden of een derde partij richten om de kwaliteit te controleren. Wij zullen ons te helpen beste proberen wanneer het probleem voorkomt.     Projectgeval  
  Oproepen ons
  Contactleverancier